But baby I don't need any om them, heaven nor hell

Sitter i bibblan (själv) och pluggar. Det går sådär, har verkligen, verkligen, verkligen ingen motivation överhuvudtaget. Imorgon har jag sociologin klockan 8 am, efter det ska jag faktiskt försöka gå och gymma lite, bara för att rensa skallen liksom. Ska även försöka gymma på torsdag, så har jag kört två pass och då kan jag tvätta det allra sista jag ska ha med mig hem. Kan meddela är mina väskor är smockfulla med saker, hoppas jag inte överstiger 32 kg bara :/

Tillbaka

Hej igen! Nu är jag tillbaka från min lilla runda, och nu har jag handlat så det räcker och blir över :P Jag får inte plats med något mer i väskorna, alls! Hoppas bara det inte är övervikt på skiten för då ligger jag risigt till, haha....


Om en halvtimme ska jag äta, sen blir det plugg för hela slanten. Tänker dock inte plugga längre än till 9-10 någon gång, det är en dag imorgon och då har jag ett test i sociologi så jag behöver få lite sömn :)


Kraaaaaaam

Tisdag

Idag är det tisdag, och jag ska alldeles strax iväg Downtown för att fixa det allra sista :) Eftersom jag inte har fått några speciella anvisningar på vad ni vill ha blir det också svårt att köpa något :) Några saker vet jag allt ;)


Efter det blir det plugg för hela slanten, mina finals börjar som sagt imorgon... :( Efter torsdagen blir det dock väldigt skönt, då är det bara att vänta på att få lyfta :)

:(

Nu har jag pluggat, och det är jobbigt :( Ska försöka åka ner downtown imorgon, men det kommer inte bli hela dagen då jag måste plugga, verkligen måste :P Jag har inte ens börjat på sociologin, och det har jag på onsdag... men det löser sig säkert :P

Nu ska jag, kyle samt hans "flickvän" se på barnhemmet, skönt att bryta pluggandet med en film :D

kraaam

Måndag

Skolan är klar och jag väntar på att äta lunch. Pluggandet idag började runt 3-4 pm, om några timmar med andra ord :D Makro, statistik samt sociologi står på schemat idag, lagom roligt.

Återigen, imorgon är sista dagen downtown för mig, så ska ni ha något så får ni säga till typ nu. Dock finns risken att ni får föra över pengar, för jag är en fattig man för tillfället då alla mina pengar har gått till klappar till nära och kära....

Trööööött

jag har pluggat i sisådär 3-4 timmar nu, och jag är dödstrött verkligen. Då skall jag påminna er om att klockan bara är halv nio här så det är inte riktigt sovdags ännu. jag skall ta mig en dusch, och sen försöka mig på lite sociologi innan jag stänger ner affären för natten (vilket skall bli oerhört skönt). Efter det börjar nedräkningen mod hemresa samt att jävla prov jag måste göra innan. Om det är någon som önskar något så åker jag förmodligen ner en sista gång på tisdag, efter det är affären stängd, så jag behöver veta senast imorgon, annars blir ni utan ;)

kraam

Sista söndagen

hej! Ledsen för att jag inte har skrivit än, men jag har pratat med familjen (hela högen med karin, frans, bror och så), sen har jag ätit och så. Nu skriver jag lite, men om en timme ska jag gå till biblioteket och plugga ett par timmar. Jag har blivit lat nu sista veckorna, framförallt den sista veckan nu, men jag försöka iallafall och plugga så gott som det går. Förhoppningsvis blir det en 3-4 timmar och då får man gjort mycket :)

Nu ska jag lyssna lite på musik och ta en liten mininap, en skön tupplur med andra ord ;)


Soccer

Har precis spelat lite fotboll, det var roligt och minst sagt behövligt. Nu när man ligger lite lågt med träningen innan det drar igång igen så är det alltid roligt att spela lite soccer, det är framförallt betydligt mycket roligare än att ligga och pressa vikter vilket är aptråkigt.

Nu ska jag duscha och sen äta. Efter det ska jag försöka hitta på något annat roligt, kanske blir det film med ett par i laget :D

Hmm

Jag har packat lite, och jag tror att jag kan få ner något mer, inga stora saker dock!!!! Tröjor, skor och sådan är nog uteslutet, men småsaker som kanske underkläder eller nåt :)

Last man standing

Godmorgon! jag har ätit frukost precis, och nu blir det lite xbox innan jag äter lunch vid halv 1 :D Någon gång mellan lunch och middag ska jag gymma lite, det behövs! Senare ikväll ska jag försöka att packa lite, allt det som jag inte kommer använda vare sig idag/imorgon eller nästa vecka.

Nu, mot xbox! Hejsvejs

Nattinatti, sov så gott godnatt, imorgon är en ny dag och då ska man vara vaken.

Nu ska jag sova :) Imorgon är det fullspäckad schema, eller nja men jag har saker att göra oavsett :D

Godnatt

Alone this holiday

Kyle åkte precis hem, och jag sitter nu ensam i rummet och lyssnar på the used - alone this holiday. Jag ska inte göra något idag, imorgon ska jag däremot provpacka, träna lite och förmodligen hitta på något annat :D

Det är hur som helst skönt att ha alla julklappar klara, och nu är det bara utfyllnad beroende på hur mycket plats (och vikt) jag har till övers liksom. Kanske att jag åker downtown imorgon, det beror lite på då det bör vara ganska mycket folk på helgerna såhär i juletider.

Lussebulle

ville egentligen bara så säga att jag är sjukt sugen på lussebulle. Så, nu vet ni det...

We were as one, now I have none...

Hej! Ett förtydligande; Överskriften har inget med någonting att göra, jag hade ingen bra överskrift och jag lyssnar på en låt där som sjöng så, så därför ;)

Kommit tillbaka från skolan och ska äta om en liten stund. Dock har jag fått sådär ont i magen igen, precis som jag hade innan jag blev supersjuk, så jag ska nog inte träna idag heller :D Det gör dock inget, jag kommer träna som en gnu när jag kommer hem.

En annan rolig sak hände precis en rolig sak. Jag åt en cupcake, och tappade lite glaze på kyles säng, och klantig som jag är smetade jag ut det, och nu ser det ut som bajs och fläcken går inte bort, hahahahahha :D jag får tvätta åt honom ;)

Joga Bonito

Har precis kommit hem från en shoppingtur. Handlade dom sista klapparna plus lite andra saker. Kommer förmodligen/garanterat att åka ner igen någon gång nästa vecka (typ torsdag), så är det någon som vill ha något så är det sista chansen! Jag kan dock inte garantera något nu, för det beror helt på vad jag kan få plats med och inte, det får vi se :)

Kyle gjorde en tatuering idag också, och jag var med som moraliskt stöd :D Han skrev "Joga Bonito" på sina fötter, ett ord på varje fot. Han hade ont som fan och grät nästan, men guuuud så snyggt det blev. Nu är han nöjd och mallig, det ska han vara :D

Torsdag

Kom precis tillbaka från statistiken nu, och jag har ett litet break innan jag har makroekonomi :/ Efter lektionen skall jag naturligtvis äta, och sedan ta en sväng downtown för att köpa det sista :D Ska inte vara där hela dagen dock, utan hade tänkt att åka tillbaka ganska snart för att hinna gymma lite :)

Annars händer det inte så mycket faktiskt, dom flesta sitter och råpluggar för finals, testernas tester :D Själv ska jag börja plugga på måndag tänkte jag, då har jag tre dagar på mig, det borde jag klara :D


:)

Blev även vald till Rookie of the year. Tror det vad framröstat av spelarna, men jag är inte säker :D

:)

Jaaaaa, bara att läsa ;)

Kyle

En bild på Kyle när vi käkade hos presidenten :D

Avslutningen

Jag har kommit tillbaka efter avslutningen. Det var faktiskt ganska trevligt, det delades ut priset hej vilt, vi åt och skrattade :D Alla fick även en cd med typ 700 bilder på oss när vi spelar, lägger upp en på mig här precis när vi vunnit mot Hope College i national tournament. Nu är det sängen, godnatt.

Avslutning

Hej igen! Jag ska alldeles strax dra mig bortåt avslutningen vi skall ha med laget, vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig dock... Tydligen skall vi äta och se på någon film (high-light movie) som en av våra coacher klippt ihop. Efter det vet jag inte om det blir något mer :D Möjligen att det blir några priser/awards också, men annars är det nog allt.

Förhoppningsvis får vi gå innan innan klockan 10 pm, för då hinner jag köpa mig en kaffe på Starbucks innan det stänger ;)

VA!?

Ja, Willy Wonka finns på riktigt...

Mot träningen

Ska alldeles strax till gymmet och lyfta lite, ska inte bli roligt men det är definitivt behövligt ;)
Hejdå!

Onsdag

Hej! idag är det onsdag, och jag har varit i skolan samt käkat, och nu sitter jag på rummet. Hade tänkt att gymma någon gång vid 2-3 pm, om några timmar alltså. Fram tills dess ska jag inte göra mycket, har ingen direkt läxa jag behöver göra så :D

Förmodligen blir det downtown imorgon, direkt efter skolan + lunchen. Jag vet vad jag ska köpa så det kommer gå ganska fort så länge det inte är aplång kö till alla ställen för då tar det längre tid. Jag laddade hem hem en super nintendo emulator igår, så nu ska jag spela Donkey kong!

hejdå

Nya planer!

Ny planer gäller! Idag blir det inget gym, utan jag kör bara ett pass med fotboll. Imorgon är det däremot gym (framsida) som gäller. Det blir dock inte downtown imorgon för att vi har avslutning med laget imorgon. Downtown får bli antingen på torsdag eller på Fredag, det beror lite på :)

I helgen skall jag försöka packa, jag ska packa en väska (den stora) full och ställa den åt sidan, på det sättet vet jag vad jag har kvar och inte, vad jag kan ta med mig mer och så vidare. Sen är det bara att vänta på fredagen den 17:e :D

Tisdag

Godmorgon! Sitter på min makrolektion nu, blääää så tråkigt. Hade prov i statistik innan, och jag tyckte det gick bra med tanke på att jag inte pluggade ett smack igår :D Just nu väntar jag bara på att få sluta så jag kan äta. Efter det tänkte jag vila en timme eller nåt innan jag går och kör ett pas i gymmet. Vi har study table idag också, och där kommer jag väl spela eller nåt då jag inte har något att plugga...

En rolig sak som förmodligen händer idag är att vi kommer förhoppningsvis spela lite fotboll kl 7 idag. Vi har ju en liten gräsplan inomhus och vi tänkte dra ihop lite folk och spela, mest för att hålla upp flåset nårgorlunda ;)


Kraaaaaaaam

:D

Detta är en bild när jag och Karin käkade frukost på hotellet, apgott! Tre pannkakor med färska blåbär inuti, mumma!

Nu ska jag sova, godnatt

Rysningar i hela kroppen

Blev sugen på att lyssna på kent som sagt, och hittade denna live inspelningen från en konsert någon gång. Detta är så bra att jag får rysningar, ögonen blir även lite vattenfyllda, så sjukt bra. Lyssna!

http://www.youtube.com/watch?v=JbipYEPnraQ&feature=related

Nu bär det av!

det är alldeles strax dags att gå mot presidentens hus, vart nu det ligger. Ska ta med mig min kamera, och ska då förhoppningsvis försöka använda den också (alltså ta lite bilder för er som fortfarande inte fattar). Hur länge vi blir det vet jag inte, men jag räknar med att det tar ett par timmar dock :/

Kommer jag hem någorlunda i tid ska jag försöka läsa igenom/plugga lite på statistiken innan det är dags för sängen, blir klockan för mycket får jag helt enkelt lite till mitt intellekt, det har fungerat förut så :D


Kraaaam

Stooor snöboll

Ett kort på ett gigantisk snöbild, en meter i höjd är den, lätt!

Nu lyssnar jag på Kent, längesen sist. Kent är bra, apbra!

Måndag

Hej!

Klockan är 10.30 och det är snart dags för lunch, ska bli gott då jag är hungrig. Annars är det inte mycket som händer idag. Jag har prov imorgon i statistik men jag orkar inte plugga. Eller, jag kan inte plugga på det då jag i stora drag redan vet allt :D

Vi ska dock till Presidentens hus och käka middag idag. Inte Obama alltså, utan Presidenten för North Park. Varför vet jag inte, men vi ska ha slips, skjorta och kavajbrallor, fina pojkar! Tvätta ska jag också göra idag, tar med tvätten när jag går till lunchen om en liten stund :)

Hejsvejs

Dags för sängen!

Sådär, nu har klockan slagit 10.00 pm och det är dags för mig att hoppa i säng. Jag har hunnit med relativt mycket idag. Jag har bland annat gjort två läxor som ska lämnas in på tisdag, jag har lyft lite vikter, jag har ätit med kyle med mera. Jag har inte tvättat dock utan det tänkte jag göra imorgon när jag ändå slutar såpass tidigt som jag faktiskt gör :)

På onsdag eller torsdag tänkte jag åka ner en sväng downtown. Jag har julklapp till syster och Malin kvar, plus lite annat jokks som jag ska handla och ta med mig hem. Vad är hemligt än så länge ;) Imorgon är det bara två veckor kvar, nästa fredag åker jag med SAS hem till sköna Sverige, härligt!


Kram, och godnatt!

pengar på kontot?

jag har precis kommit tillbaka från gymmet, jobbigt som tusan. Nu ska vi förmodligen till den svenska restaurangen som finns här. Kyle har inga pengar så jag ska bjuda honom, det kan jag väl göra va? 20 dollar, max! Det är inte så farligt då jag hade mer på kontot än vad jag trodde att jag hade. Det betyder att jag bland annat kan köpa julklappar samt bjuda kyle på svensk mat :D


Nu är det duschen som gäller, peace!

If I tear open wide, take a look inside are you pretty?

Gymmet var stängt förut, öppnar kl 2. nu är klockan 14.13 vilket innebär att gymmet är öppet så jag ska allt ta mig dit snart. Väl tillbaka får jag väl äta nåt gott, dricka lite kaffe (!) samt fortsätta med läxor :D
Kraaaaaaaaaaam

Söndag

Godmorgon! Jag äter flingor just nu, godis! Jag ska snart pallra mig iväg till gymmet och gymma. Det kommer dock inte blir 85462056512 st olika övningar, utan jag kör kanske 5-6 stycken idag. Efter det ska jag duscha (såklart) äta lite och sedan tvätta tror jag. Svart tvätt är det som gäller idag. Jag ska också försöka göra läxor och så, jag har ändå inget annat att göra idag.  Jag har ju prov i statistik på tisdag, så det ska jag plugga på, jag har läxor o.s.v.

Jag köpte mig för övrigt ett par kavajbrallor igår, 34 i midjan!!!! Fan jag håller på att bli en tjockis. Jag kanske snart få åka på sånt där fetmakollo :D
Nej, nu är det träning, kraaaaaaaaaam

:)

Jag har sååååååååååååååååååååååååååååååå jävla ont i tuttarna, helt jävla sjukt alltså! Jag kommer inte kunna röra mig imorgon :/
Det var väldigt mycket folk downtown idag, så jag köpte bara ett par kavajbrallor till mig själv samt julklapp till morsan samt mormor. Alla andra saker jag skulle fixa fixar jag nästa vecka, typ tisdag :)
Kraaaaaaaaaaam

Pinguin

En söt liten pingvin :D

Frosty!

Frosty The Snowman!

Vår julgran

Nu har den fått sällskap...

Vår julgran

Den lyser upp bra på kvällarna :)

Vår julgran

Visst är den vacker?

Mot Downtown

Nu har jag ätit, duschat och tränat färdigt :) Ska alldeles strax till downtown och handla lite saker, lite till mig själv men mest till andra :D

Ska försöka lägga upp lite bilder sen, så håll i hatten :D
kraaaaaaam

Idag snöar det på riktigt!

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost, och till min förvåning snöade det, på riktigt! Nu blir allt äntligen vitt, trevligt!
Jag ska snart till gymmet och lyfta lite, efter det blir det dusch, lunch och sedan downtown. Jag ska köpa ett par kavajbrallor, en film plus lite andra saker som handlar om julklappar så det tänker jag inte avslöja här :D
kraaaaaaam

träning eller ej?

Står i valet och kvalet och funderar på om jag ska träna fredag å lördag eller om jag ska träna lördag å söndag? Jag tror att det blir lördag och söndag faktiskt :) Då kan jag kan upp relativt tidigt och träna, imorgon lördag blir det också utgång. Eller ja, jag ska ner downtown och inhandla dom sista sakerna :D
Kraaaaaaaam

:D

Idag är jag glad, extremtmegasuper glad :D Varför? Ja det får ni allt ta och lista ut själva om ni kan ;)
Har för övrigt apont i mina muskler, helt sjukt! Ska ändå försöka mig på att träna lite tuttar och så idag. Jag har ju inga tuttar så det kan vara bra att få två som syns lite ;) hahahaha
Kraaaaaaaaaam

Time to sleep

Nu är det dags att sova, ska bli skönt även om jag är bra jävla trött på att sova ensam. Ska bli skönt att kunna sova med Karin igen :) Jag och Kyle var och handlade lite godsaker förut. Det blev bland annat vindruvor, lite kinderägg-choklad och solrosfrön.
Godnatt, och kraaam

Kirby

Nu ska jag spela Kirbys äventyr på datorn, detta är nostalgi kan jag säga er. Detta spela jag massa när jag var liten :)
kraaaam

mot bättre tider

Nu tar det på dagarna, och snart sitter jag på planet hem mot sköna Sverige! Gjorde precis provet i makro, och det gick väl okej tror jag. Snart är det dags att sära på skinkorna och fisa i Kyles face så han vaknar till liv, det är ju trots allt snart dags för lunch, och hungrig är jag också!
Kraaam

PROV!

Ca 40 minuter kvar innan jag har makroprov, kunde inte bry mig mindre. Det kommer går bra, det tror jag faktiskt!
Jag var på Burger King (!) igår och drack en milkshake. Alla milkshakes vi får i Sverige är groteskt äckliga i jämförelse. Dom hemma smakar syntetmatta medan den jag drack igår var ren och skär (skär färg, jordgubbssmak) glädje när jag drack den, och fort gick det också!
Jag har för övrigt fortfarande träningsvärk sen i måndags, helt sjukt. Till råga på allt så fick jag ännu en dos träningsvärk idag tack vare mitt pass igår, men det är roligt! Har hittat "mina" övningar, eller dom övningar som biter bäst på min kropp vilket gör det hela avsevärt mycket trevligare. Hur som helst, får väl läsa igenom kapitlen en gång till, not! haha
kram

:D

NU orkar jag fan inte plugga mer. Jag sitter här med Filip och Kris. Kris larvar sig och jag och Filip försöker plugga, det går sådär. Nu ska jag till mitt rum och äta flingor, Cherrios ;)

Done

NU har jag tränat färdigt, och det gick över förväntan! Jag brukar ha svårt att träna baksida, mest för att det är tråkigt. Att det är tråkigt beror på att jag är väldigt svag i baksidan, typ axlar och så. Men idag gick det som sagt väldigt bra, och jag känner mig uppumpad i min baksida vilket jag typ aldrig har känt förut, och jag gillar't!
Nu ska jag duscha snabbt sen få i mig lite näring. Efter det är det raka vägen to the library för att plugga makro. Det finns minst sagt bättre saker man kan göra en kväll i december...
kraam

Investera?

Sitter här i min ensamhet, och ska snart iväg till gymmet och träna lite. Men jag sitter just nu och funderar på om jag ska investera x-antal kronor i fonder/aktier, vad tros? Jag vill men är inte direkt insatt i det... Någon/några som har tips på bra vs. sämre aktier å fonder och allt sånt?
;)

1:a december

Idag är det julmånad, det gillar vi! Ska snart till matsalen och käka. Efter det blir det kanske lite xbox innan jag tränar (baksida idag), äter igen och pluggar makro som jag har prov i imorgon. Fullspäckat schema med andra ord ;)
Japp, det var väl det egentligen. Lyssnar på julmusik nu, det gäller ha en bra känsla i kroppen nu i dessa jultider, haha :D
Kraaaaaaam

Snöööö

Ska alldeles strax till skolan, ville bara meddela att det har börjat snöa så smått. Inte mycket alls, men lite :)

:)

When the lights go out
will you take me with you?
And carry all these broken bones
through six years down the crowded rooms
And highways I call home

Something I can't know 'til now
'til you pick me off the ground
With a brick in hand
your lip gloss smile
your scrapes of knees and

If you stay
I would even wait all night
Or until my heart explodes
How long, until we
find a way in the dark and out of harm
You can run away with me
Anytime you want

Tell your thought of what I'd be
As a kid from what I've seen
Every single time when people try
and I put the pieces back together
just to smash them down
Turn my headphones up real loud
I think I need them now
'Cus you stop the noise and

If you stay
I would even wait all night
Or until my heart explodes
How long, until we
find a way in the dark and out of harm
You can run away with me
Anytime you want

Godnatt

Let's blow an artery...

NU orkar jag inte göra mer, har hållt på i ca två timmar dock, så det blir nog bra :D
Kan tipsa om ytterliggare en låt, denna gången med My Chemical Romance. Han dissar mänskligheten rent allmänt, får jag intryck av iallafall ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Zm8xIo_2Aok&feature=channel

Studera...

Kom precis till biblioteket, ensam. Tänkte sitta här ett tag och plugga makroekonomi, vi har trots allt prov på torsdag :)
Jag överlevde study table, tack och lov. Det var något så outhärdligt så jag vet inte vad. Jag återkommer om en liten stund, nu är det pluggdags! Tur att Starbucks kunde servera mig lite kaffe så jag orkar ;)
Kraaaaaaam

RSS 2.0