:(

Ville bara klaga lite på att study tables är rövtråkigt. Jag har hellre racerbajs än att sitta här som nån jävla fånge. Usch och fy!!!!

Study table

Vi har study table idag, och jag trodde att det var typ nu. Icke sa nicke, tydligen börjar skiten 3.45 - 5.15, en och en halv jävla timme! Sjuuuukt långt. Om folk vill chatta så gärna för mig, jag kommer dö av tråkighet.
Kraaaaaaaam

Tvätt

Hej!
Ber om ursäkt att jag inte skrivit tidigare, men jag har haft lektion och käkat så jag kom precis hem nu.
Idag är det plugg som gäller, har ju prov på torsdag (makro) samt lite annat småbös. Kyle spelar Assassin's Creed Brotherhood nu, och det ska jag inskaffa mig till min PS3 (förutsatt att jag inte får det i julklapp). Nu ska jag ner till källaren och slänga i lite tvätt, har inga kläder kvar att ha på mig :D
Kraaaaaaaam

Sova i kylan.

Nu ska jag sova, och det är snorkallt ute kan jag säga. Det regnar, och är precis att det inte blir snö, men nästan! Jag ska lägga mig, krypa ner under täcket och sen, ja, sova :D
Natti

Färdig!

Nu har jag tränat färdigt, duschat och ätit, skööönt. Resterande tid ska jag inte göra en skit! LIgga i sängen, kanske spela lite eller se på tv, högst! Jag är lika trött i kroppen som en ärtpåse är äcklig att äta. Imorgon kör vi dock igen, och då är det baksida som gäller :)
kraaaaaaaaaaaam

Träning idag

Godmorgon! Har precis kommit tillbaka från skolan och väntar på att matsalen öppnar så jag kan äta lite lunch! Jag har gjort alla nödvändiga läxor igår så idag har jag inte en läxa! Det blir till att spela lite xbox för att fördriva tiden medan kyle fortfarande är i skolan.
Jag skall dock börja min gymträning idag. Jag tror jag kommer träna runt klockan 3-4 pm idag, mest för att matsalen öppnar 4.45 och det passar bra att äta mat direkt efter träningen. Framsida gäller idag (bröst, axlar, biceps å mage), och det ska bli intressant att se hur stark jag egentligen är. Förmodligen har jag tappat en del, men det är bara att köra :D Ser faktiskt fram emot det, ska bli kul!
Idag hade jag på mig en av mina nya tröjor som jag inhandlat här (bilden). Hilfiger, inte jättebillig men dock förbannat god och schön! Tjock också, vilket gör att jag inte fryser nu när vintern knackar på fönstret ;)
Kraaaaaaaaaaam

Träning

Imorgon skall jag börja att träna gym. Jag ska träna så mycket som jag kan här och fortsätta när jag kommer tillbaka till Sverige. Det kommer se ut följande:
Måndag - Framsida; Bröst, axlar, biceps & mage
Tisdag - Blaksida; Rygg, baksida axlar, triceps, "vingar"
Onsdag - Ben; Hamstring, framsida lår & vader
Vila torsdag sen kör vi igen på fredagen :D
Kraam

LÅT!!!!

Jag har hittat en ny låt jag ska ha när jag dör. Det är inte direkt så att jag letar efter "att ha när jag dör" låtar, det bara blir så :D
Denna är riktigt bra! Lyssna vetja...

Nightwish - Meadows of heaven - http://www.youtube.com/watch?v=iTif4koVr7M

Sandwich

Har precis gjort läxor, statistik! Nu är det snart dags för lite sociologi, :(
jag köpte lite mat förut, och kaffe förstås! En sandwich från Jimmy John's med bacon och äpplerökt skinka, mumma. Det var en smakexplosion i munnen kan jag säga!
Kraaaaaaaaaam

Frukost

Matsalen är stäng idag igen, men sörj icke! Jag har köpte frukost igår, så jag äter flingor (med mjölk), youghurt och lite blåbär :D Idag ska jag inte göra ett smack fram till klockan 5, för då ska jag börja plugga ordentligt till klockan 8 kanske. Tre timmar plugg är tillräckligt ;)
Nu ser jag på lyxfällan ;)
Kraaam

Lyxfällan!

Tacka fan för webb-tv. NU ser jag på lyxfällan (tv 3). Min kväll är räddad!
Kraaam

Resultatet

Jag var och handlade förut, och detta blev resultatet. Mycket vindruvor och blåbär, gott som tusan! Nu ska jag göra något annat, vad har jag inte riktigt bestämt mig för än :)
Krammmmmmmm

Lördag

Hej. Matsalen är tydligen stängd (!) så jag får äta cherrios utan mjölk till frukost, kul! Det kommer inte bli någon träning i helgen eftersom jag inte kommer kunna äta riktigt då indianerna som äger ara (matsalen) bestämt sig för att inte servera nån mat alls! Jag får gå till affären om en liten stund, och inhandla frukt eller nåt åtminstone.
Kraaaam

Vår Kung!

Jag ser på kvällsöppet med Ekdal :D Dom pratar om kungens påstådda festligheter och allt vad det var. Jag ska vara kort och är tämligen övertygad om att boken är sann. Om inte allt så till det mesta iallafall. Jag ska definitivt läsa boken när jag kommer hem!
Det som dock är lite intressant är att själva mediahjulet som rullade gällande detta liksom bytta riktning, eller är jag bara inte tillräckligt insatt? OM detta är sant (vilket jag tror) så skall han tydligen ha umgåtts i kretsar som även innehöll grov kriminalitet (detta sas/säger dom på programmet). Intressant, minst sagt! Jag tycker det är lite roligt också. Ungefär som att glömma låsa toaletten på mc'donalds när du har ätit för många strips och niagarafallen rinner ur sjärten. kul :D
Kraaaaaaaaaaaaaaaam

Kväll

Nu är det kväll, och jag äter lite godis och kollar runt på datorn. Jag har hunnit skriva två, nästan tre sidor på min uppgift som skall vara klar tills på fredag, bra jobbat Hannes säger ni säkert? Tack säger jag.
Imorgon blir det träning, gym. Efter det blir det nog en lite tur för att fylla på mobilen, handla lite och så. Efter det blir det lite mer plugg antar jag. Inte en kotte är här, vi är typ 5-6 pers i hela Burgh, sjukt! Det har aldrig varit så tyst nån gång. Det är så tyst att jag till och med kan höra mig själv plutta  :D
Kraaaaaaaaaam

Thanksgiving

Vi var på thanksgiving middag igår, jag, mor, far och syster. Det var trevligt, och en helvetes massa mat. Det kändes som julafton gånger 2, så mycket mat var det. Allt från kalkon till pumpkin rolls. Det smakade inte nämnvärt, men det var gott. Kyle är fortfarande hemma, han äter väl rester, haha :D Jag är själv i mitt rum nu, och ska väl egentligen inte börja med läxor, fast jag ser på veckans brott istället, hihi ^^
Har hittat en sjukt bra låt med Bullet For My Valentine. Det är en akustik version (piano) av låten The Last Fight. Kalla kårar längs ryggen är bara början. Jag ska nog ha den när jag dör :D
Jaja, ska fortsätta se på Leif GW, skön gubbe.

Hörlurar

Idag har jag köpt dessa hörlurar. Äckligt bra kvalifix, folk hör inte musiken, du hör inte folk runt om dig t.ex. Perfekt att ha när jag flyger hem exempelvis. Ser lite häftig ut i dom också, vilket gör det hela mer intressant ;)
Nu är jag hemma och allt besök jag har haft under två veckor är påväg tillbaka till Schweden. Själv ska jag försöka äta lite nu, men jag lovar att börja skriva inlägg lika frekvent som förut :D
På återseende.

Rudolf

Rudolf med röda mulen bor också här tydligen. Har har fan ätit upp sig inför jul, det är nät som är säkert!

Jultomten

Jultomten bor i Chicago, tänka sig!

Parad med jultema

Musse och Mimmi vad dom första. Produktplacering förekommer på denna bild i form av Garmin.

Makro...

Många har gnällt över att jag inte skriver längre. Eller många, två personer har frågat varför :D Hur som helst...
Sitter och har makroekonomi nu. Det är inte nämnvärt roligt, det hela blir inte bättre av att jag är trött som en gnu. Just nu pratar hon (min professor) om skatt och GDP (BNP typ), och jag fattar ingenting. Det beror dock på att jag spelar spel på datorn istället för att lyssna på henne, hihi.
Jag har handlat kläder. MASSOR. Två par jeans, ett par "fina" byxor, 7 t-shirts, några tjocktröjor, slips, skjorta och en jacka är några saker. Mitt kort har varit glödhett ett par dagar ;) Jag ska försöka ta kort på det mesta och lägga upp här senare någon gång. Annars kommer det inte hända speciellt mycket idag. Ska ner till mina päron senare idag och äta middag, men jag måste tillbaka idag för jag har två (!) lektioner imorgon också, innan vi är lediga för thanksgiving. Förmodligen skall vi till Kyle och hans hus hemma och äta kalkon med mera, intressant är bara förnamnet!
Nej, nu ska jag fortsätta spela, super mario ;)
Kraaaaaam

Allmänt

Ligger på ett hotell nu, sjukt nice:) Karin är inne och blåser håret.
Jag är ledsen för det bristande informationsflödet, men jag har helt enkelt inte hunnit med det då jag har tillbringat all min vakna tid med Karin:) Jag har visat henne Navy Pier, Millenium Park, The Bean, Water tower med mera. Nu har jag faktiskt tänkt att försöka "sova"... ;-)  (hihi)
Ska försöka höra av mig imorgon, natti...

Oshkosh

Kyle och Jeff!

lunch

Lunch i Oskosh. Svenskbord ;)

Oshkosh

Pool

Oshkosh

Hotellrummet

Torsk

Hemma igen, och klockanär 1 am (natt). Vi förlorade mot ett jävla bonnelag som inte spelade fotboll överhuvudtaget, tråkigt men sant. Orkar inte skriva mer nu utan får bli imorgon. Lägger även upp lite bilder då.
Godnatt

Lunch

Här ska vi äta lunch, Applebee's. Som ett amerikanskt O'learys ungefär. Jag gillar!

Utcheckning

Vi har haft lite rehab i bassängen nu på morgonen. Matchen är klockan 06.30 pm, men vi måste checka ut klockan tolv och jag har ingen aning om vad vi ska göra i 6 timmar. Vi ska ju äta lunch, men inte fan äter vi i 6 timmar! jaja, antar att det bara är att gilla läget.

Imorgon kommer Karin till Chicago, och jag längtar så efter henne! Skall stå och ta emot henne på flygplatsen, och resten av veckan skall jag visa henne skolan, downtown med mera. Jag ska skämma bort henne med god mat och kli på ryggen ;-) Det ska bli så skönt att hålla henne i handen, och lukta på henne. Hon luktar så gott:)
Jaja, nu ska jag packa, jag har 20 min på mig innan vi ska vara ute ur rummet.
Kram

Saknar min Karin...

Vi vann (!) med 1-0 noll idag efter mål av Kris. Vi spelade sjukt dåligt, men lyckades vinna ändå. Backlinjen, med mig inkluderat, spelade faktiskt bra då vi inte släppte till några målchanser överhuvudtaget. Inga farliga iallafall.
Nu ska jag sova, vill bara säga att jag saknar min lilla Karin så sjukt mycket, det gör ont i mig. Snart gå jag träffa henne, och då kommer jag inte släppa henne ur sikte! Hon får nog följa med på mina lektioner, vill vara med henne hela tiden. Hon är bäst, min Karin :-)  <3
nu ska jag borsta tänderna, sen hoppa ner i sängen igen!
Kram

Morning

Godmorgon! Jag och Mike har varit vakna sen halv elva, men vi har legat i sängen heeeela tiden, skönt! Nu ska vi ut och äta lunch, sen tillbaka till hotellet och lägga sig i sängen igen innan det är dags för match. Vi möter Hope College, och tydligen skall det vara en hel hög med holländare i laget. Sverige vs. Holland med andra ord ;-)
Hör av mig när jag fått lunch i magen!
Kram

Wisconsin

Nu är vi i Wisconsin, och jag delar rum med Mike Herbst från Malmö, Sverige. Jag hade (på fullaste allvar) hellre varit i New York just nu, för då hade jag legat bredvid Min älskling Karin och bara snuffat på henne. Tyvärr är det inte så, så jag får göra det bästa av situationen och prata med henne via internet. Nu skulle hon sova om jag fattade henne rätt. På söndag, snart alltså, får jag träffa henne och hålla om henne jättehårt och jättelänge :-)
Just nu tar Mike ett bad och jag ser på Harry Potter (den första) på tv. Rummet är helt okej faktiskt. Skall ta lite kort denna helgen, både på rum och omgivning ;-)
Nej, nu är det dags att luta sig tillbaka och halvslumra. Kraaam

Friterat

Idag var allt ätbart friterat. Jo, det är sant även om ni inte tror mig. Jag har märkt en tendens att amerikaner gillar friterat eller smörstekt (med överdrivet mycket smör). Nu ska jag spela lite, och äta svensk choklad, mumma!
Karin var i Paris för någon timme sen, roligt för henne eftersom jag tror att hon inte varit i Frankrike;) men jag kan ha fel, vilket dock hör till ovanligheterna.
Kram

Torsdag

Två prov har jag haft nu. Statsen gick väl okej, även om det var krångligt. Makron gick väl inte fullt lika bra. Jag känner ingen anledning att sitta kvar om jag inte kan svaren så jag gissade på många (vi har alltid 4 svarsalternativ). Vi får se hur det går, orkar egentligen inte bry mig nämnvärt för tillfället, min skalle är inställd på Karin :D :D :D
Nu ska jag snart äta lite mat, hoppas det är ätbart idag. Är hungrig som en gris!
Kram

Sorry for the delay

Ledsen för att jag inaktiv, men det kom lite andra, viktigare, saker emellan.
har hur som helst pluggat hela kvällen, kom tillbaka från biblioteket nu. Det kanske låter som om jag är positiv, men jag kan fan i mig inte ett skit när det kommer till makroekonomi. Så många konstiga ord, "aggregate demand and supply", "real interest rate", "production possibilities curve"... Sjukt svårt. Ni för ursäkta, men nu ska jag lägga mig i sängen och gråta lite. Sen ska jag drömma om Karin Lööf, världens bästa flicka:)
Godnatt, kraaam

.

That time is here again, prepare to be apart
And it drives you crazy
Each time I go away, the distance gets longer
But it makes us stronger

Should it all come crashing down around me
Would you be there should I stumble or fall
And pick up the pieces

Forget about the shit that we've been through
I wanna stay here forever and always
Standing here in front of all of you
I wanna stay here forever and always

These days are dead again, it's empty from the start
And it drives me crazy
The hours drift away, it hurts to remember
This will soon be over

Should it all come crashing down around me
Would you be there should I stumble or fall
And pick up the pieces

Forget about the shit that we've been through
I wanna stay here forever and always
Standing here in front of all of you
I wanna stay here forever and always

Life isn't fair

Ibland leker livet. Ibland känns det som om allt är rätt, som om livet inte kan bli bättre. När jag och Karin köpte ringar är ett sådant exempel.
Livet kan också vara ett helvete, som nu. Vi spelar på Fredag, och lördag om vi vinner på fredag då. Jag skulle träffa min älskade karin i New York denna helgen, vilket inte blir fallet nu. Tycka vad ni vill, men jag har och kommer definitivt att ha svårt att motivera mig till spel när jag vet att jag kunnat lega bredvid Karin, och inte själv i en svettig säng.

Skumtomte någon?

Klar med skolan, provet gick väl bra med tanke på att jag inte studerat ett skit. På tal om skit, jag var så fruktansvärt bajsnödig hela provet (en timme), och av någon anledning fick vi inte gå ut. Jag har nog aldrig någonsin skrivit ett prov så fort som jag gjorde idag, helst sjukt!
Hämtade två paket från posten idag. Två paket med godis från min älsking. Det innehöll bland annat SKUMTOMTAR!!!!!! Som jag har längtat. Hon är allt bra Karin:)  <3

Läggdags

Ja, nu är det dags att sova, får se hur provet kommer att gå, har inte pluggat en jävla skit...  :D Dock burkar det gå att bara babbla när det kommer till sociologi, och det är jag med säkerhet ganska bra på ;)
Natti

Popeyes

Jag och Kyle var och åt på Popeyes för en liten stund sedan. Det är en kedja som inriktar sig på kyckling (friterat såklart). Helt okej, även om det rinner fett i mina ådror istället för blod just nu ;-)
Det har inte blivit mycket plugg idag, och jag är lite förbannat på mig själv för det, men jag har inte kunnat motivera mig. Imorgon måste jag göra iallafall statistiken som skall inlämnas på tisdag, så det blir plugg imorgon också!
Nu ska jag försöka att plugga lite, även om det inte blir mycket. Jag har trots allt prov imorgon så...
Kram

Prov i sociologi på måndag (imorgon)

Hej! Jag och kyle har ätit lite och köpt lite kaffe till mig:) Nu är det dags för ett pluggpass. Jag kommer plugga mycket sociologi men även den alltid återkommande statistiken :-/ På något sätt känns det som om jag kan det mest i sociologin, även om jag inte ens pluggat tre sekunder på skiten. Förmodligen beror det på att jag redan gått igenom detta hemma i Sverige, vilket för det hela avsevärt mycket lättare.
Klockan 8 pm tänkte vi gå till Smokey Bears, en BBQ resaturang alldeles vid skolan. Det smakar gott och... rökigt...
Nej, nu får jag inte spilla mer tid, på återseende!
Kram

Pokal

Här är alla vi svenskar, nio stycken för att vara exakt;)

;-)


Mästare

Vi vann igår, trevligt värre! 3-2 efter förlängning, vi gjorde mål efter kanske 3-4 min i första förlängningen, och här det goldel goal som gäller, gör något utav lagen mål så är matchen slut, vilket VI gjorde :D :D :D
Nåväl, idag ska jag inte göra nåt förutom att plugga och prata med min kära karin som snart kommer:) Hon svarar inte på sms nu bara, undrar vad hon gör... förmodligen något roligt :)
Vi har också ställt om klockan, så nu är vi 7 timmar efter igen, tråkigt men sant.
Nu är det frukostdags, är hungrig som en varg.
Kraaaaaaaam

Matchdag

Hej!
jag har helt glömt av att skriva, ledsen för det. Jag vaknade klockan 11 idag, och har hunnit prata lite med min karin innan hon åkte till jobbet, det var skönt att höra lite från henne:)
Klockan 3.30 åker vi till Wheaton College för att smiska lite sjärt, ska bli roligt! Vi har ju fått nya matchtröjor, gula med blå text. Vi skall även ha blå shorts samt blå strumpor, så Wheaton kommer nog bli rädda när dom möter armén från Sverige ;-)
Nu ska jag snart gå till Jimmy John´s och köpa mig en sandwich. Sen ska jag åka och bryta lite ben...
Kram

Idag var maten vidrig!

Det är inte så ovanligt men idag var det verkligen fruktansvärt, jag hittar inte ens ord för hur groteskt jävla äckligt det var. Jag kan garantera att en Big Mac på Mc´donalds är nyttigare för en! Fy fan...
Jaja, nu ikväll ska jag inte göra mycket, det blir inget plugg idag iallafall utan det väntar vi med tills lördag/söndag. Jag måste göra det någon gång under helgen dock, för jag har prov på måndag så...
Nu ska jag äta oeros (amerikanska kakor) och se på Family guy!
Kram

Fredag

Idag är det fredag, och skolan är klar. Idag ska jag försöka plugga lite iallafall, men mest ska jag vila inför matchen imorgon, viktigt match minst sagt!
Igår spelade vi minigolf i korridoren. Det var jag, Kyle, Tim (vår målvakt) samt hans roomie Alex. Jag satte hole in one när jag stod längst bort i korridoren, vilket är cirkus 50 meter, sjuuukt! Så nu är jag känd som "Tiger Woods - the white one"... Haha
Nu ska jag snart äta, återkommer!

Kväll

Nu är det kväll, igen!
Äter lite godis nu, och har precis rakat mig:) Nu ska jag läsa en artikel, vi ska prata om den i sociologin imorgonbitti. Det blir kanske buffalo wild wings lite senare ikväll, vi får se.
Jaja, skall läsa nu så jag har det gjort.
kram

Höst

Hösten är här, eller har varit här ett tag. Snart kommer väl vintern även om det inte känns så nu för det har faktiskt varit ganska varmt för att vara november. Hemma i sverige är det väl hur kallt som helst. Vaktmästaren här har oavsett fått fnatt för han har satt på värmen nu, och jävlar i mig vad varmt det är. Jag och Kyle har båda våra fönster öppna plus två fläktar på och det är fortfarande varmt, helt sjukt!
jag har gjort klart min skoldag, och nu ska jag inte göra mycket kan jag säga dig. Jag har sjukt sliten i kroppen efter matchen. Jag har varit ledig 2 veckor från fotboll det senaste året, imponerande ?
Nu ska jag se på " Berg flyttar in" samt "veckans brott" med Leif GW. Jag tror han är min nya idol, framförallt när han dumförklarar programledaren, haha :-D
kram

Kaffe

Detta, mina vänner, är min räddare på morgonen. Utan mitt snabbkaffe (tack mamma!) skulle jag inte överleva att gå upp och klara mig under dagen. Detta är mumma!

Godis

Detta är lite av godiset jag fick i helgen. Lådan har dock varit full (!) så jag har allt ätit lite;)

Vinst!

Efter en armbåge i tinningen, en rejäl fläskläpp, en tand som blöder samt en sprucken mjälte (okej, det där med mjälten kanske var att överdriva) så sitter jag i sängen som en vinnare igen. Vi vann med 2-0, totalt rättvist och vi borde i ärlighetens namn gjort mer än två mål, men så länge vi vann så. På lördag klockan 7 pm spelar finalen mellan North Park Vikings vs. Wheaton. Det är våra ärkerivaler vi möter med andra ord, kan inte bli bättre! Vinner vi vet jag inte vad som händer, förlorar vi är säsongen över för oss. Vi får se hur det går.
Nu ska jag sova, har statistik klockan 8 imorgon, inte roligt!
Godnatt

Skittles

Jag äter skittles nu, helt okej godis för att vara amerikanskt. Det är inte på långa vägar lika gott som svenskt godis, men det är fullt ätbart faktiskt. Har tagit en liten nap och är relativt pigg igen!
Om några timmar skall jag äta middag, och sedan spela match, semifinal;) Jag tycker att ni ska kolla, matchen sänds live. Det är mitt i natten i sverige dock , men vafan ;-) Ska inte störa mer, ska fortsätta se på "Veckans Brott" på SVTplay, rätt roligt faktiskt, Leif GW gör hela programmet!
Kram

Onsdag

Idag är det onsdag, och jag ska snart börja med lite statistikläxa som skall vara klar tills imorgon. Jag ska tvätta idag också, behövs!
Idag är det också match, vinna eller försvinna gäller. Vinner vi tre matcher i rad nu är vi det bästa laget i Northparks historia, rätt maffigt ;-)

Dags att krypa under täcket

Nu är det dags för mig att säga godnatt. Försökte nyss uppdatera min mobil till Android 2.1 - eclair men det stod bara att jag redan har den nyaste uppdateringen, konstigt :-/
Jaja, vi får se hur det går, nu är det oavsett dags för mig att krypa till kojjs.
Natti

Lyssna mina vänner!

http://www.youtube.com/watch?v=bk2al-UWnyY

Detta är en av dom låtarna jag alltid lyssnar på innan match, lyssna vettja!

Shaggy i Scooby Doo

Visst är jag lik :-D

Halloween


Snart så

Imorgon smäller det. Semifinal :-) Hoppas allt går vägen så vi spelar final på lördag, hade varit roligt. Annars är det inte mycket som kommer att hända idag. Jag hade tänkt att se på fotbollskväll som sändes igår om en liten stund, annars blir det mest till att slappa och ta det fina fisken. Kanske äta lite godis, jag har ju lite att ta av om man säger så;)
Jaja, ska luta mig tillbaka nu och kolla på fotbollskväll.
På återseende!

English

Morning everyone! Since i'm not at my own computer, I will type in english!

I will soon have my macro class, and then I'm done, sweet! Today I have some homework, but It shouldn't take too long. I need to refill my flexaccount on my cellphone so I'm able to text to Sweden.

Anyway, I'm missing Sweden big time now, USA is nice but Sweden kicks ass! It's also 10 days left until Karin is coming here, gonna be soooooooooooo awesome, miss her all the time. When she is going to Florida, mom, dad and my sister is coming over, me like! I think however that we need to put a leash on my sister, Michigan Avenue has a lot of pretty nice stores ;-)

Very well, need to go, smell you later!

Kvällen - knappt något plugg!

Kväll igen, fy fan vad deppig jag är nu. Vet inte varför, är så trött på allt bara. Framförallt maten i matsalen, den är så groteskt hemsk så det liknar inget annat, fyyyyyyy.
har som tur är ingen läxa mer idag, eller jag ska skriva några rader i makroekonomin men det går på en kvart om jag snabbar mig. Annars kommer jag nog att försöka sova relativt tidigt idag, behöver det känner jag, är trött som tusan.
Jaja, ska fortsätta göra inget:)
Kram

Eftermiddag

Klockan är 14.15 här nu. Vi har inte ställt om klockan än, så det skiljer bara 6 timmar nu. Vi kommer dock ställa om den, tyå nästa vecka. Då kommer det bli som vanligt och skilja 7 timmar.
Om 45 minuter skall jag börja röra mig mot omklädningsrummet för att byta om och sedan träna kl 4 pm. Efter det blir det lungt, men lite läxläsning :-/
Kram

Helgen

Hej, eller godmorgon! Skolan är slut och jag tänkte dela med mig av lite intryck från helgen.
* Heltäckningsmatta nästan överallt, skönt att gå på i ärlighetens namn. Men...
* ... Tydligen tar man inte av sig skorna hemma hos folk här, så du går med skorna på inomhus! Snacka om smutsiga mattor, usch.
* Dom hade två hundar, en pudel och en chiuaua. Söta och snälla hundar, Hannes gillar!
* På söndagen åkte vi till Kyles pappas bror och käkade frukost. Korv, biffar, bacon, ägg, potatis, pannkakor, scones med "gravy" (typ en slags sås), kaffe, juice och monkey bread. Monkey bread typ som svenska kanelbullar fast i en lång panna. Socker, kanel och smör används också i större mängd här ;-)
* Familjen är högt värdesatt här borta.
* Trick or treat pågick mellan 5 - 7 pm. Tyvärr bestämde min kamera sig för att leka elak, så alla kort jag tog har försvunnit:( Jag ska försöka ta ett till kort på allt godis. Men jag skämtar inte när jag säger att vi fick ihop 2-3 kilo godis, per skalle!
* Snabbmat är billigt, för det är det enda jag har ätit under helgen...
Ja, det var lite smått och gott. Nu ska jag försöka vila en liten stund innan jag drar igång med läxor jag måste göra tills imorgon :-/
På återseende, kram

.........

Kyle i sin dress utanför hans hus. Jag var Shaggy i Scooby Doo och han skulle föreställa en manlig Daphne. Jag har inga kort på mig, men Marla lekte paparazzi så hon har en massa (!) bilder jag ska få lite senare :-)

Kyles rum

Hemma hos Kyle. Detta är hans rum, fast nu är det omgjort så det står ett biljardbord mitt i :D

Tillbaka i Chicago

Hej! Jag har precis kommit tillbaka från bourbonnais, kyle hemstad alltså. Det har varit... intressant. Minst sagt intressant. Mycket nya intryck, och jag kommer försöka skriva mer om dessa imorgon efter skolan, för nu är jag sjukt trött. Jag har en läxa jag måste göra så jag ska sätta mig med den nu för att sedan duscha. Efter det skall jag bums hoppa ner i sängen.
Det kommer också komma lite bilder från mitt godis som jag tjänade in under dom ca 2 timmarna vi var ute:-)
Jaja, mer info + bilder imorgon alltså. Hoppas ni kan vänta en dag till! Hoppas också ni har överseende med att jag behöver sova, har inte blivit så mycket av det under denna helgen kan jag säga;-)
Ha det bra, och sov gott
Kram

RSS 2.0