Iväg till Bourbonnais

Jag tror att det stavas så iallafall, Kyles hemstad (uttalas typ "börbörnäij fast med amerikansk accent).
Vi vann iallafall matchen med 3-0. Vi spelade väl inte speciellt bra med gjorde det vi skulle typ ;-) Nu, alldeles strax, är det dags att åka. Imorgon är det fullspäckat schema; Vi ska handla halloween kostymer, Kyle ska visa mig runt i hans stad, jag måste (tyvärr) göra klart en läxa jag har tills på måndag, vi ska gå trick or treat. Det kommer säkerligen tillkomma fler punkter på schemat framöver.
Nu måste jag packa innan Marla kommer:) Tar med både datorn och kameran, så ni behöver inte oroa er:)
Kraaaaam

Terrorhot

Det har varit addresserade bomber hit till Chicago, närmare bestämt till en synagoga (kanske två). Tur att vi har bortamatch idag då;-)
Vi åker om 45 minuter, har inte ätit och vet inte om jag kommer göra det heller. Jag har en låda vindruvor i mitt kylskåp som jag nog kommer ta med, sen kanske det blir en smörgås på mc´donalds.
Återkommer när vi är tillbaka. Åker ju till Kyles hem idag, men jag ska ta med datorn hur som helst:)
Kraaam

Dags att nana

Nu är det dags för mig att sova. Jag har sett på film nere i allmänna rummet, skräckfilm med kyle och en skön mörk kille som heter chase, han är helt underbar!
jaja, skriver lite mer, och längre, imorgonbitti innan jag åker till matchen:) Nu ska jag sova och drömma om min älskade karin som snart kommer på besök, wiiiiie:)
kram, och godnatt

Besök på Target

Nu drar vi snart iväg till Target för att handla lite. Jag ska bland annat köpa frukt, youghurt, vit choklad och hudkräm:D En väldans blandning men;-)
På återseende

Nexus two?

Hej!
Har kommit hem från skolan, skönt faktiskt, och ännu bättre att ha hela dagen fri från läxor och måsten. Jag och Kyle ska försöka åka till Target idag och handla lite. Mjölk är högt upp på listan, men jag ska köpa andra såsom rakblad, anisktskräm, frukt och så vidare.
Hur som helst, jag har kollat lite på nätet nu, och det ryktas om att en nu Google telefon är på ingång, denna gången från Samsung. För mig som vill ha en ny android telefon är detta väldigt roligt. Den skall tydligen lanseras med den senaste versionen av android (som inte ens är ute än), nämligen gingerbread. Får se hur detta fortskrider, men stämmer detta blir det så att jag kommer skaffa en. Förmodligen min bror också;)
Kram

läggdags

Nu är det dags för mig att sova, eller alldeles att strax:)
imorgon kommer det vara en lugn dag, ska bli skönt att bara slappa hela dagen, till och med på lektionerna ;-)
Jaja, ska inte uppehålla er mera, för nu ska jag investera (sömn).
Natti

:)

har precis ätit en halloween inspirerad middag i matsalen. Det är sjukt hur stort grej halloween är här borta. Det är lite synd att ni inte få uppleva det, får det ganska unikt enligt min mening.
Nu ska jag läsa lite sociologi, sen kanske spela. Ser inte ut att bli något buffalo wings idag, lite synd för jag var sugen på det;(
Jaja, man kan inte få allt hela tiden.
kram

Buffalo Wild Wings

Det blir förmodligen en trip till Buffalo Wild Wings idag igen:) Deras Honey BBQ är gudomliga alltså!
Nu är det bara två timmar kvar till träning, men jag ska till athletic training idag och få lite värme på mina ben. Jag är helt slutkörd i kroppen alltså. Har nog inte varit ledig längre än tre dagar i sträck sen december förra året! Det är hårt att ligga i topp.
Lyssnar på Sundance Kid - Kent. Den är en väldigt bra låt, lyssna!
Kram

Halloween på söndag

Har precis ätit, chicken pita blev det idag. Nu ska jag slappa fram till träningen, skal bli skönt mest för att min kropp känns som en påse med överkokt pasta!
På lördag ska jag till Kyle! Vi skall gå trick or treat hemma i hans trakter. Det ska bli väldigt intressant att få uppleva en "äkta" halloween, sverige firar ju liksom inte det på samma sätt som dom gör här. Alla som tycker vi är barnsliga kan ta sig i baken, för ALLA går trick or treat här, så det så! ;)
Kram

hihi

Sitter på makrolektionen nu, tråkigt men ändå intressant. Jag ska inte uppehålla er mer, måste försöka hänga med lite;)
Ha det så roligt under den svenska dagen, jag ska försöka ha så roligt jag kan under min amerikanska dag.

1-1

Vi spelade lika, 1-1. Vi spelade ganska bra, men fick inte in bollen bara, that's simple. Coach var ganska nöjd, men ändå missnöjd, typ.
Nu ska jag försöka sova, skall upp imorgon och gå på statistik samt makroekonomi, tuff dag med andra ord. Men jag tror att jag överlever detta, det har jag ju gjort hittills;) Har inte gått på dom två senaste makrolektionerna, så idag får jag gå och försöka hänga med:)
Nu ska jag borsta gaddarna och sen sova:)
Godnatt, och dröm söta drömmar:) Själv ska jag drömma om karin och hennes stoooora muffins (jag menar faktiskt hennes riktiga, bakade, ätbara muffins...)
Natti

Detta verkar roligt...

Sitter och håller på med statistik, och fy fan vad tidsdödande det är alltså, helt sjukt!
Kan även meddela att det blåser tokmycket! Grenar flyger lite här och var. Skall bli intressant att spela match idag när det blåser halv storm;)

That wasn't hard

Fick ett A på mitt tal:) Så nu är jag glad och nöjd. Syrran å co har bokat resa hit, så dom åker från Sverige den 19:e november, samma dag som min älskling åker och solar sig i Florida. Jag har mitt tredje tal i Public Speaking den 19:e november, men jag ska försöka byta så jag kan göra det onsdagen samma vecka så jag kan följa med Karin till O´hare och vinka av henne. Hon är bäst:)
Nu ska jag äta, eller om en halvtimme. Efter det ska jag göra lite läxa, det som behöver göras tills imorgon. Efter det ska jag och Kyle förmodligen spela lite xbox;-) I helgen skall jag följa med Kyle hem till honom och fira Halloween, ska bli roligt att äntligen få se hans hus och så:D Jag skall självfallet ta med både datorn och kameran, så ni blir också delaktiga;)
Dricker kaffe från starbucks nu, gott!
Kram

Snaaaaaaaart

Är det dags för mig att hålla mitt tal:D jag är just nu i salen och förbereder min powerpoint (fyra bilder, haha). Skall bli intressant att kolla om det blir bra eller pannkaka av det. Jag är lite nervös, men inte nämnvärt om jag ska vara ärlig.
Efter detta skall jag sitta lite vid datorn samt göra lite läxa, så jag har gjort det innan matchen senare ikväll:)
Önska mig lycka till, kraaaam

Läggdags

Imorgon gäller det, imorgon håller jag mitt tal klockan 09.15 am. Hoppas det går bra, det löser sig nog:)
Snaaaaart är det bara 14 dagar kvar innan karin kommer, ska bli såååååå skönt alltså, går inte att beskriva:)
Godnatt

Tisdag kväll - dagen före...

... mitt tal! Börjar bli lite nervös, men vafan. Det kan ju inte gå sämre än dåligt liksom. Det brukar lösa sig i slutändan så:) Ska dock göra lite sociologi nu, och sedan fortsätta lite smått med mitt tal. Imorgon klockan kvart över 9 gäller det!
Äter för övrigt Milk Duds, gott:)
Kraam

Tisdag :-)

Hej!
Idag fyller min 30+ :) Hurra hurra för henne!!!!! <3 Presenter är redan fixat:)
Annars så händer det inte mycket. Jag har mitt tal imorgon, och jag ska inte gå igenom det så mycket mer. Ska bara gå igenom det 5 gånger till, sen får det gå som det går! Min stortå är helt knas också, nageln bara faller av, och den ser just nu sjukt konstig ut!
Har också hittat en bra julklapp till Karin, äntligen;) hihi...
Nu ska jag lägga mig ner i sängen och se lite på fotbollskväll, jag gillar!
Kraaam

Bläääääääääää

Jag hade ju problem med blånaglar på försäsongen. Efter det har jag inte haft problem alls med nu har nageln på ena stortån börjat ramla av, kolla vad äckligt det ser ut! Usch!

YEEEE

En bild på HardRock cafe, eller den stora neongitarren^^

Nu är det läggdags

Nu är det snart läggdags för mig, skall bli skönt:) Har pluggat på mitt tal massa idag, och jag hoppas det det blir bra:)
Jaja, nu ropar min tandborste på mig så jag måste tyvärr gå... Ha det så jävligt!
Kram och godnatt

Kväll

Nu är det kväll, och jag är tillbaka från en härligt träningspass. Nu är det dags för lite avkoppling i någon timme innan jag sätter mig med mitt tal igen. Vi ska ju inte memorera talet, men jag vill ändå veta på ett ungefär vad jag ska säga, det är mycket lättare när det kommer till engelskan!
Nog sagt om det, nu är det som sagt avkoppling på schemat!
Kram

P L U G G

Hej igen!
Pluggar för fulla muggar. Statistiken är klar vilket är skönt, så nu ska jag bara fokusera på mitt tal på onsdag, jag måste ha gjort klart det i huvudet tills imorgon, det är mitt mål iallafall:)
Nu är det nog dags för lite svt play på datorn, sånt gillar vi!
Kram

Måndag - mycket plugg väntar

Godmorgon får jag nog säga även om klockan snart är 11 här. Har precis avslutat skolan, och ska om en liten stund äta samt plugga. Jag har en en del statistik kvar samtidigt som jag måste fixa med mitt tal jag skall hålla på onsdag:) Hoppas det löser sig. Det brukar lösa sig föredömligt så jag är inte speciellt orolig:)
Det åskade som tusan igår, inte roligt alls! Idag är det dock fint väder och snart över 20 grader:) Dock märks det att hösten är här för löven är minst sagt inte många på träden. Dock är hösten fin på grund av alla färger (även om jag normalt sett hatar hösten). Nej, nu kan jag inte spilla mer tid, måste plugga!
Återkommer, hejsvejs

Inledning!

Jag kommer här lägga ut min inledning till talet. Vi får inte skriva talet, och detta är förmodligen inte det jag kommer säga, men det är en liten ram för vad jag vill säga iallafall!

How do we create a world that is meaningful to us? How do we see and evaluate reality, and what is reality? Is my reality and assumptions the same as everyone else? Question like this can be very fundamental and might be hard to answer. A famous theorist named Goffman claimed however that we create a meaningful world through our interactions with each other.

Lockar det? Vill ni veta mer? Hoppas det för då är det en bra inledning;)
Nu är det paus och dags för lite spelande
Tjingtjong

Ämne avklarat!

Kom precis på ett ämne! Kommer inte avslöja det än, men det känns ganska bra iallafall. Dock uppkommer ett annat problem nu, och det är hur jag ska inleda samt avsluta talet. Det tål att tänkas på idag! Nu blir det lite film:)
Kraaam

Sovmorgon

Godmorgon! Vaknade för en stund sedan:) Klockan är nu snart halv tolv här, så jag har haft sovmorgon! Idag blir det till att plugga, måste komma på ett bra ämne tills imorgon (som är sista dagen). Skall även försöka göra klart statistiken idag. Den skall vara inlämnad på tisdag men det vore skönt att få den klar idag så jag har två hela dagar att fokusera på mitt tal. Om jag orkar och hinner tänkte jag också ta en sväng ner downtown och köpa mig ett par byxor:-)
Nu äter jag cherrios till frukost, flingor alltså. Dock äter jag dom utan mjölk vilket gör det hela mindre minnesvärt.
tjing!

Idag gjorde vi 5 mål

Vi vann med 5-0 idag, och spelade väl ganska bra, framförallt i andra halvlek. Nu är jag sådär trött och mör i benen, dom känns som två fläskfiléer på hal is, typ.
Blir nog sängen om en liten stund, om vi inte ser på någon film idag igen, kan mycket väl hända!
Tjingeling

Chicago idag

Ganska fint väder idag, verkligen inte minusgrader;)

Lördag - game time!

Idag är det matchdag, och jag har precis ätit lite lunch. Chattar i detta nu med min älskling, hon skall tydligen på bio med min syster idag, kul för dom:) Efter att karin åkt på bio skall jag nog spela lite, har inget annat för mig så. Matchen är klockan halv åtta, och middagen öppnar klockan 5 så det blir en lång kväll.
Lovar att jag ska ladda upp bilden på hard rock cafe också, den bilden jag tog igår när jag var downtown:)
Kraaaaam

I'm back!

Tillbaka från downtown. jag och kyle köpte egentligen bara två co-op spel, så jag hinner inte skriva så mycket. Tog dock ett häftigt kort på hard rock cafe. Lägger upp den bilden senare för nu ska det spelas.
Måste också säga att jag saknar alla där hemma, jobbigt :-/
kraaam

en annan sak...

Hjälp mig att komma på något bra att prata om på mitt informital speech. Måste komma på det senast imorgon!

Heldag i downtown väntar

Har precis tränat färdigt, skall bara duscha, raka mig och betala min teleräkning innan vi åker ner downtown. Vi har mycket att göra kyle och jag. Vi ska äta, kolla på klockor/film/spel/kläder till mig/skor till jesper/julklappar, äta lite till och så vidare. På kvällen blir det kanske ett biobesök. Kommer skriva mer när jag kommer hem, nu är det duschen som gäller!
Kraaam

Buffalo Wild Wings

Mitt och Kyles sällskap. Till höger ser ni Elvin och till vänster Tomo, eller Tomislav som han egentligen heter. Dom andra sitter på andra sidan:)
Nu ska jag sova, vi har träning klockan 10 imorgonbitti så jag ska försöka få lite sömn i kroppen. Imorgon är det downtown med Kyle som gäller. Vi har mycket att kolla på...
Godnatt, dröm sött

Buffalo Wild Wings

Vi var och åt på Buffalo Wild Wings, kom precis hem därifrån:) Jag tog 6 stycken (boneless) med parmesan/garlic och 6 stycken med honey BBQ. Amerikansk mat, och jädrar vad gott det är!

Lakrits är gott

Sitter och äter lakrits som jag fick i paketet tidigare i veckan, och gud vad gott! Lakrits existerar knappt här, än mindre saltlakrits!
Kyle tränar nu (reserves) och jag sitter här ensam. jag och han tillsammans med några andra skall förmodligen åka till Buffalo Wild Wings later tonight. Det är gott kan jag meddela, mycket gott! Imorgon är det träning kl 10 am, tidig morgon alltså. jag och Kyle skall åka ner downtown efter och kika. jag behöver köpa lite saker till mig själv, kolla på julklappar samt spinnigskor till bror min. Kyle i sin tur ska kolla på klocka bland annat!
Nej, nu blir det till att se på simpsons och äta svenskt lösgodis, mumma!
Kraaam

Torsdag

Idag är det torsdag, och jag har hunnit med lektion och en liten nap nu. Jag ska snart äta, och sen tillbaka till rummet. Idag blir det inga läxor som tur är. Imorgon och helgen kommer jag behöva plugga dock, vi fick en svååååååår läxa i statistiken förut. Ojdå, vi fick visst läxa i statistiken igen...
Måste komma på ett ämne till mitt tal idag också och maila min professor som i sin tur måste godkänna det. Något om Sverige, och jag får inte ha egna åsikter, därav namnet "informital" speech.
Jag hoppas kunna prata med karin idag också. Det har inte blivit så mycket av det dom senaste dagarna på grund av matcher och att jag slarvat med sovandet. Hoppas vi kan prata en stund efter min lunch:) Love her<3
Något som jag saknar just nu är min mors köttfärssås och min pappas potatismos. Moset vi får här är oätbart, smakar vatten som blandats med urin från en bortsprungen katt, bläääää
På återseende, hejsvejs

Det smakar dröm

Vi i Sverige är bra på att göra godis, bäst skulle jag till och med hävda. Men vit choklad är något vi inte är bra på, alls. Den vita chokladen som går att köpa i Sverige är antingen importerat skit från europa eller så konstgjort att det smakar diskmedel och surkål. Tur då att det finns Bliss är i Sverige. Perfekt blandning av hårt, sockersöt yttre med ett mjukt och lent inre. Självklart är allt vit choklad! Det får min mun att börja producera saliv likt en nyinköpt vattenspridare.
Godnatt

Kvällen

Klockan är kvällen nu. Skall ta mig lite youghurt och sen försöka sova tidigt idag. Skall bara på en lektion imorgon, så det blir en skön helg, måste börja plugga på mitt tal bara:/ Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska prata om... något om Sverige, men vad!?!?!? Behöver all inspiration jag kan få!
Kram

Dags att plugga lite!

Nu har jag tränat och ätit. Är snart dags att göra lite läxor tills imorgon! Skall dock bara gå på första lektionen imorgon, den andra hoppar jag;-) Jag tar mig den "äran" eftersom det gick så bra på provet! Ska bli skönt att ha fredag off också (vi har fall break på fredag), jag tror vi tränar en tidigt träning på fredag, så jag och förhoppningsvis kyle skall ner downtown och bland annat kolla på spinningskor till bror och byxor + piké tröja till mig själv:)
Jaja, jag får väl sätta igång så jag har kvällen ledig. jag får nog ta och öppna en påse zoo lagom till pluggandet, vilket bör göra det hela mycket lättare^^
Tjing tjing

;)

Denna mannen skall jag förmodligen klä ut mig till under halloween. Jokern alltså, inte skådespelaren;)

Onsdag - godisdag

Idag är det onsdag, och jag har varit på lektioner;) Pratade precis med familjen (karin var med men hon räknas såklart in i familjen). Det var roligt och skönt, dom såg ut som vanligt:P Idag är det lite läxa, men mest slappa, det ska bli väldigt skönt då vi kom tillbaka klockan 12 igår vilket gjorde att jag bara ca 6 timmar, högst!

Jag skulle behöva hjälp med en sak. jag ska ha mitt informital speech på onsdag nästa vecka, och jag har inga bra idéer på ämne. Jag får inte ha egna åsikter utan skall egentligen berätta hur något fungerar och så vidare. Jag tänkte först prata om operativsystemet android, men det kommer bli för tråkigt. Jag har bestämt att prata om Sverige på något sätt, men jag vet inte exakt vad? Har ni några idéer? Det skall vara ganska specifikt. Tips mottages med öppna armar!
Nu ska jag äta, ska bli gott för jag är hungrig som fan!
Kram

Vinst över landets 6:e bästa lag

Ja, ni ser själva. En mycket väl genomförd match, och vi satte segermålet ungefär 4-5 minuter in förlängningen, sköööönt! Nu har jag precis kommit hem, Kyle hoppar och skuttar inne i rummet för att jag fick en massa (och då menar jag massa) godis av mor och far på posten idag:) Han är stormförtjust i bilar och choklad, han äter choklad just nu faktiskt!
Imorgon är det en lugn dag, har lite läxor att göra men det borde inte ta så mycket mer än en timme, kanske och en och en halv, max! Vi har träningen som vanligt, så jag är väl upptagen från kl 3 pm amerikansk tid. Jaja, nu ska jag hoppa i sängen, skall upp om sex timmar!
Kram och godnatt

snart avgång

Det är snart dags för mig att åka till match, ca 3 timmar tar resan. Jag hade ju kunnat göra annat på dom timmarna men... Jag skriver när jag kommer tillbaka, vilket borde bli ganska sent, runt midnatt.
Tjingeling Badring

Datorn på lektion, tummen upp!

Jag har makroekonomi nu, lektion alltså. Det som är bra att vi får ha med datorn till lektionen vilket jag har idag! Fick tillbaka proven från förra veckan; 117 av 120 på statsen och 34.5 av 33 på makron (vi hade bonusfrågor). jag måste säga att jag är nöjd med resultatet! Efter lektionen skall jag kila iväg till ara (matsalen) och äta, sen tillbaka till rummet och ladda inför resan och matchen senare idag. Laget vi möter skall tydligen vara väldigt bra, typ dom bästa vi kommer möta, skall bli intressant!
Kram

Ny kyl!!!

Marla var och kollade på matchen förut, och hon hade med sig ett nytt kylskåp. Det är tre gånger så stort som det vi hade innan. Nu kan vi få plats med mjölk, glass, frukt och grönsaker (även läsk och choklad). Med andra ord behöver vi inte köpa onyttigt snacks utan vi kan faktiskt äta frukt, mumma!
Vi handlade lite förut också, och köpte bland annat lite vindruvor, och läsk. 24 burkar för 10 dollar, billigt;) Nu ska jag snart hoppa i sängen, skall bara borsta tänderna först och göra mig av med överflödigt material i magen, haha;)
Kraaaam och godnatt

reserve game

Nu ska jag (måste) se på reserve game, Kyle spelar så jag ska heja på honom!!!
Skriver lite senare, kraaam

Måndag

Godmorgon!
Skolan var inställd idag, vet ej varför! Mig gör det inget, bara skönt. Jag sov ganska bra, bättre till och med nu när vi gjort om sängarna, det blir mer mysigt på något sätt. jag har inga läxor tills imorgon, tror det eller ej, så jag ska inte göra nåt:D
Halloween närmar sig här, och jisses vad stort det är. I sverige firar vi ju det inte ens, kanske några barn som springer runt och tigger sötsaker, men här är det bara julafton och 4:e Juli som är större! Alla klär ut sig, och hjälper varandra. Effy, en spansk som spelar i laget, har bestämt att jag skall vara jokern i batman. Vad sägs om det ;-)
Jag har också mitt informital speech nästa vecka, på onsdag. Det innebär att du skall prata om en sak, eller informera. Du får ej ha egna åsikter för då dödar han oss! Så har ni några idéer? Jag funderar på att berätta om plattformen Android ;-)

Kraaaaam

Vårt rum #2

Detta är vårt rum som det ser ut för tillfället. På bilden är det fortfarande lite stökigt, men som ni ser har vi väldigt mycket mer plats! Jag och Kyle gillar!

Segway

Detta är, tror det eller ej, en tourist tour som visar Chicago. En skillnaden mot Sverige är att dom gör det på Segways, så jävla coolt!

Chicago downtown på kvällen

Som sagt, lampor finns det gott om.

Navy Pier

Parisehjulet. Enligt Kyle skall man innan man dör ha kysst sin kvinna högst uppe på Parisehjulet på Navy Pier. Då finns det inte så mycket att välja på karin, hoppas du gillar höjder för det är ett stoooooort hjul!

Chicago downtown på kvällen

NAVY PIER! Hit skall jag ta med karin, det är väldigt mysigt. Nästan som ett Mini - Liseberg utan alla åkattraktioner, typ.

Chicago downtown på kvällen

Två fina torn vid Michican Avenue:)

Chicago downtown på kvällen

.
Det är minst sagt inte brist på lampor nere downtown.

Varmrätt

Min varmrätt bestod av en 8-ounces angus köttbit (underbar), coleslaw och egenskurna pommes. Glömde jag säga att det var ruskigt delikat?

Förrätt

Min och Kyles förrätt bestod av grillade kycklingklubbor som var glazerade med en slags BBQ sås som var byggd på captain Morgan. Kycklingklubbor som smakade sprit alltså;)

Levi store

Vi var bland annat på Levi store, och jag hittade dessa snygga byxor. 90 dollar tror jag, snorbilligt. Snygga var dom också så det blir nog till att köpa dom nästa gång jag är nere:)

En glad Kyle

En bild på när glad Kyle räcker upp handen och skrattar åt något, jag kommer inte ihåg vad han skrattade åt bara:P

En dag downtown

Har precis kommit hem från en dag downtown. jag köpte inget, men hittade lite jag själv ville ha samt en och annan fullt möjlig julklapp;) Vi åt gott också, på en typiskt amerikansk restaurang, mumma! Sen gick jag, Kyle och Mike på en minst sagt lång promenad. Vi besökte bland annat Navy Pier. Jag och Kyle har också möblerat om vårt rum, det blev mycket bättre minst sagt!
Orkar inte skriva mer utan jag lägger upp en massa bilder istället:D
Kraaaaaaam

Sunday

Godmorgon!
Jag har sovit tilll kl halv elva idag, det var skönt:) Nu ska jag snart fylla på mobilen så jag kan smsa, sen ska jag och Kyle göra om lite i rummet, det ska bli intressant! En riktig vilodag med andra ord, det behöver min kropp:)
kraaaaaaaaaaaaam

Dags att sova

Nu är det dags att lägga sig i sängen och sova. Har inte så mycket att göra imorgon förutom att fylla på min mobil och flytta om lite i mitt dorm. jag har kyle har som mål att få mer space, så vi kommer förmodligen ställa sängarna på varandra på något sätt:)
Godnatt, kram

Augustana

En random bild på när vi stod i kön till Subway i Augustana tidigare idag. Kyle (min roomie) är till vänster och han som har halva ansiktet längst till höger är Chad. Det är förmodligen hos honom som Karin skall bo när hon besöker mig. Han är snäll:)

America goes butter

Ni kanske undrar varför befolkningen i USA har en tendens att vara lite större än oss i Sverige? En anledning kan vara att du kan hälla på flytande, varmt och jättefett smör på dina popcorn. Strålen som ni ser är smör, jag skämtar inte!

1 liter cola någon?

Dom ser inte så stora ut på bild, men den till höger innehåller 1 liter läskeblask! Min dricka, som är till höger, innehåller en halv vilket räckte gott och väl! Popcornen, eller påsen var en medium och är väl jämförbar med Sverige King Size xxxl!

Bio

Jag var som sagt på bio igår med några. Jag tog kort på fyra stycken av totalt tio;) Från vänster: Filip, Oskar, Kyle (inte min roomie) och Mike!

Vinst!

Kom hem från resan nu. Vi vann med 5-0 medan women soccer torskade med 0-2. En helt okej dag, men lite väl lång tycker jag allt. Sitter i skrivande stund och laddar upp bilder från resan till biografen igår. För er som inte läst bloggen så såg jag på Jackass 3D. Jag kan starkt rekommendera den då filmen var så hysteriskt rolig!
Nej, nu ska jag lägga upp lite bilder. Kram

Jackass

jag såg Jackass 3D för en liten stund sen, så jävla rolig! Kommer lägga upp lite bilder imorgon, men nu ska jag försöka sova och ladda inför imorgon:)
Kraaaam

Fredag kväll

Har precis ätit, det var inte gott men ätbart, precis som det brukar vara. Idag kanske jag, Kyle och några andra åker ner downtown och för att se på nya Jackass filmen! Det blir antingen ikväll eller på söndag, får se lite. Vi kommer även att göra om vårt rum lite, men det blir med all säkerhet på söndag. Blir det ingen film idag så ska jag bara slappa och försöka lägga mig tidigt. Vi kommer åka från campus 07.45 am imorgon, och förmodligen vara hemma nån gång mellan 9-11 pm. Hela jävla dagen har går alltså. Jag kommer inte vara tillgänglig imorgon, och har inte heller pengar på min mobil. Jag skulle fylla på idag men något i butikens system hade kraschat så dom kunde ta emot betalningar med kort, och jag hade ju självklart inte kontanter. SÅ jävla typiskt, men men.
Nu blir det till att slappa lite, återkommer senare!
Förresten! Det finns billiga kameror, både system och digital. Digitalkamerorna är dock väldans mycket billigare och du kan få en bra sådan för ca 80-90 dollar, billigt! Någon som vill ha?
Kram

Nutraset

Detta är magmedicinen jag köpte förut, skall tydligen vara väldigt bra! Ser ni för övrigt min lilla skattgömma? Där förvarar jag alla mynt;)

Fredag

idag är det fredag, och jag har hunnit med skola, lunch, fikastund med coach joey plus att jag hunnit köpa piller så min mage fungerar korrekt. Den fungerar normalt nu men jag har blivit lite paranoid så jag gör allt jag kan för att vara på den säkra sidan. Bara naturliga ingredienser (som blomextrakt och sånt), hoppas det hjälper!
Idag är det vila på schemat. Jag ska vila upp mig inför imorgon då det kommer att bli en lång dag. Med en bussresa på tre timmar så tar det ett tag. Att vi även åker tillsammans med womens soccer gör det ännu längre då dom spelar före oss och vi måste ju då åka med dom liksom, usch och fy. Så jag kommer inte att kunna blogga eller nåt imorgon, bara så ni vet;)
Jag och kyle ska nog göra om rummet lite senare ikväll om vi hinner och orkar. Vi är trötta på att ha det så "stelt" och vill få lite mer liv och framförallt mer utrymme, hoppas det går att lösa.
Nu ska jag vila min ögon lite.
Kram

vill ha

Eller rättare sagt ska ha:D Nya HTC Desire Z, sjukt häftig alltså. Någon som är sugen på att köpa en Sony ericsson x10 mini pro? Sparsamt använd!

Hemsk sak..

Jag har glömt att säga det. Det var en som blev skjuten och dog precis vid vår träningsplan, hemskt! Om jag fattat det rätt då så hade polisen gripit mördaren. Det är dock fortfarande lite creepy att det skedde så nära, och precis där vi tillbringar ett antal timmar varje dag...
jaja, ska fortsätta:)
Kram

en lugn kväll väntar

Hej!
Har ätit nu och kommit tillbaka efter träning. Träningen gick bra, det var ganska lugnt eftersom jag inte fick köra mer än 70% av min kapacitet. Det känns bättre och bättre dag för dag (hihi) så matchen på Lördag skall inte vara några problem. jag hade spelat oavsett så det har egentligen ingen betydelse. Nu ikväll ska jag inte göra något förutom att ändra lite i mitt paper som skall lämnas in imorgon, men det är inte mycket att kolla igenom plus att jag kan göra en massa annat roligt på datorn samtidigt;-)
Har även börjat komma på idèer till julklappar, äntligen! Ska bara komma ihåg att skriva ner dom också^^
Hösten närmar sig med stormsteg. jag ska, nej jag lovar att ta lite höstbilder här runt campus. Träden och allt är faktiskt rätt fint med alla färger etcetera. Nej, nu ska jag kolla på svt play.
see ya!

Downtown

På söndag skall jag och Kyle förhoppningsvis åka ner downtown lite och kika. Det ska bli roligt för det var ett tag sedan jag var där nere sist. Då ska jag leka lite paparazzi;)

PUUH

Nu är det andra provet också avklarat, och det kändes helt okej för att vara ärlig. Hoppas på det bästa bara! Om en liten stund ska jag äta, antagligen ganska äckligt eftersom maten brukar smaka skunkapa. Efter det skall jag faktiskt vila hela tiden fram tills att vi ska träna! Efter träningen måste jag skriva klart det sista på min uppgift i sociologin, men det borde inte ta hela kvällen, runt en timme räknar jag med att det tar!
Kraaaaaam

Stats - done!

Nu har jag gjort statistiken, och det var sjukt svårt! Hoppas jag inte får F bara (kan jag inte tänka mig). Nu är det en halvtimme kvar tills makron, och det kommer bli sjukt svårt!
Skall fortsätta plugga, återkommer:)

Äntligen läggdags, viktig dag imorgon

Skall alldeles strax lägga mig, bara tandbortsning kvar. Har pluggat nu ikväll, inte jättemycket eller så intensivt kanske, men ändå pluggat och kollat igenom frågor och så vidare. Nu är det bara att hoppas på det bästa:) Om det är något jag lärt mig under åren som student är det är försöka sova dagen innan, inte sova typ tolv timmar men få iallafall 7-8 timmars sömn, det hjälper dig att vara mentalt fokuserad;)
Nattinatti

Trött, men inte sovdags än!

Sitter i ett rum i biblioteket och pluggar statistik och markoekonomi med filip och effey. Kris är här också och pluggar business ethics. Klockan är 10 pm, och jag är trött till tusen men kan inte eller har inte råd att sova än, det blir minst två timmars slit ytterliggare, usch och fy för det. Efter morgondagen, då mina två prov är avklarade så kommer jag vara slutkörd, men hinner inte vila då jag måste skriva färdigt mitt paper i sociologi. Efter det dock, på fredagen alltså skall jag bara vila och ladda inför matchen på lördag. Och jag ska fan inte göra ett skit på hela helgen vilket ska bli skönt. Måndag börjar det dock igen med en massa "att göra" saker som måste fixas.
kraaam

träning

Nu är det snart dags att gå till omklädningsrummet och byta om. Behandling för mig idag klockan tre, och jag har inte pluggat så mycket som jag egentligen har velat. Det lär bli en lång kväll kan jag säga, räknar inte med att sova innan klockan 12. Helgen däremot blir en sån "ta sig igen på" helg. Skall bli skönt:)

Lunch och plugg

Idag bjöds det på beef fajitas, inte gott men ätbart. Kollar lite på datorn och vill egentligen inte börja plugga, men klockan 1 pm så måste jag börja, har två prov imorgon (!).
Det åskade som tusan förut. Hade det åskat så i Sverige hade det tagit hus i helvete kan jag säga. Det var helt sjukt alltså. Snacka om att vädret ändras här, för igår var det 25 grader och strålande sol och idag är det nästan lika varmt men åskar till tusen och regnar regndroppar stora som passionsfrukter!
kram

Idag är jag en stolt svensk!

Godmorgon!
Har precis haft sociologi nu på morgonen, och gissa om jag var en stolt svensk medborgare när jag kom ut från klassrummet! Vi pratade om social stratification (ojämlikhet) I USA, och då mer specifikt att 1 procent av de rikaste i amerika äger över 81% av inkomster/tillgångarna i landet. Min lärare jämförde dock hela tiden med Sverige, och sa att vi var väldigt bra och att alla länder egentligen vill vara som Sverige! Jag växte nog en halvmeter där i klassrummet, Sverige rules!!!
Nu ska jag vila lite, sen är det till att plugga heeeela dagen, fy fan säger jag bara:/
pussåkram

nattedags

nej, inte riktigt men jag är iallafall på rummet. Har planerat veckan också när det gäller pluggandet; Imorgon slutar jag kl halv elva, då ska jag försöka äta kl elva och efter det plugga både makro och statistik (mest makro) tills kl tre, då jag ska till athletic training och få behandling för min hamstring (el och sånt). Jag får inte träna imorgon (försiktighetsåtgärd) men jag måste oavsett vara med och "kolla på". Jag borde bli klar nån gång runt 7, med mat inräknat. Efter det är det bara att plugga ännu mer makro och statistik, bläääää.
På torsdag dock, efter proven, så måste jag skriva färdigt mitt paper som skall vara inlämnat på fredag. Min lärare har läst det och kommenterat, så jag ska ändra allt hon inte gillade (jag är inte dum) vilket inte borde ta hela dagen. Efter det skall jag läsa igenom det och kolla rent allmänt, struktur och så vidare. När det är inlämnat på fredag så har vi match tror jag, bortamatch. Hemma sent som tusan (mitt i natten) men vafan. Lördag och söndag skall jag bara ta det lungt på innan jag kör igång igen på måndag. Låter härligt va!?
Godnatt, och håll om varandra!

vilopaus

Nu är det en liten vilopaus från allt pluggande. Jag ska duscha och raka mig tänkte jag, men efter det är det bara att sätta igång med pluggandet igen:/ Skall läsa sociologi, plugga stats och sist och allra mest plugga makroekonomi. Två lååånga dagar (och nätter) väntar...
kram

Slutet är nära...

Och nej, jag tänker inte på Sverige-Holland matchen. Jag hade väl egentligen inte trott något annat, men som en stolt svensk som man faktiskt är så hoppades jag ändå (i typ 3 minuter).
Det överskriften syftar på är att en i laget var hos läkarna idag. Dom trodde, inte säkra men trodde, att han hade fått kissing disease, eller körtelfeber som det så fint heter på svenska. Om detta nu stämmer så lär han ju inte bli ensam om att få det då alla dricker ur samma flaskor o.s.v. Slutet är med andra ord då nära...
Nu ska jag plugga makroekonomi, önska mig lycka till!

HEJA SVERIGE

Jag och oskar har kommit på ett sätt att se på sverige-holland idag, så vi bänkar oss kl 01.30 pm, om en timme alltså! Innan det hade jag gärna velat prata lite med min karin, men hon svarar inte på sms :-/ Inte så mycket att göra, hon gör säkert något roligt:)
Idag blir det en lång kväll/natt. Räknar inte med att somna innan kl 12, måste verkligen plugga och göra så huvudet blir fragmenterad i småbitar, gillar inte!
Jaja, skall vila lite innan jag skriker mig hes och hejar på vårt älskade sverige till framgång!
Köss

Tisdag - jobbig dag väntar

Godmorgon! jag slutade tidigt från ena lektionen idag, så nu har jag en hel halvtimme på mig innan nästa:)
Idag har vi ingen träning, och det är ruskigt skönt. Min kropp känns som en fläskfilé som har slängts in i en dörr, och jag har en massa att plugga så det passar bra att vara ledig idag:) Kommer plugga mycket makro känner jag, men jag är så illa tvungen. Vi hade ett mini-prov i statsen idag, det gick helt okej och jag lärde mig en massa nytt och värdefullt. Tack vare det slipper jag sitta med det lika mycket:) Gud så skönt!
nu ska jag powernapa, hejhopp!

nattedags

har ätit lite mc'donalds igen, och är tillbaka på rummet. Skall lägga mig vilken minut som helst nu. Vi förlorade med 2-0, men matchen gällde tydligen inte ett smack. Min hamstring gick åt helvete däremot, får se vad dom säger på athletic training imorgon.
Av någon anledning känner jag mig likgiltig nu, och jag vet inte riktigt varför. Känner inte nåt, är som ett tomt skal, och det känns väldigt konstigt. Får försöka klura ut det senare, för nu ska jag lägga mig i en kall säng alldeles själv:(
natti och kram

köra biiiiil...

Var det väldigt längesen jag gjorde, väääldigt längesen! Någon förvånad över att jag står i Mcdrive kön!?

FYYYYY

80 sidor makroekonomi test på torsdag, så roligt! Då har jag även statsprov - sytematic sample and confidence interval. Ibland leker livet...

måndag - extremt jobbig vecka framför mig

Hej!
Har precis varit på lektion och lagt upp schema inför mina komma tal/föreläsningar jag skall hålla. det blev den 27:e oktober samt 19:e november, ett bra datum:)
Hämta ett paket från karin idag innehållande godis och ett sött kort:) Tack älskling! Det gjorde hela min vecka en aning lättare:)
Annars är det mycket, mycket, mycket plugg som gäller nu i veckan. jag har quiz imorgon (mini-prov) och läxor. På torsdag har jag två prov, ett i makron och ett i statsen. Problemet är att jag tack vare mitt virus har missat så mycket i skolan, så jag har inte en susning om vad provet är på. That's the biggest problem! Det blir många långa nätter några dagar nu!
Mitt i allt ska jag försöka komma på presenter och julklappar. Mor min fyller år den 26:e, men där har jag allt en idé till vad hon ska få. Jag har agenter ute som letar!
Nu ska jag vila lite innan lunchen, sen är det till att studera som en lydig student!
peace

ris? Ja tack

Idag tänkte vi lyxa till det lite och gå på en häftig restaurang. Sagt och gjort. Tillslut valde vi en koreansk barbeque restaurang (jag blev nedröstad). Tyvärr var det sjukt dyrt, maten smakade som en skruttig fläskfilé gjord på skosnöre och tåsvett. Vi blev ytterst besvikna, med all rätt!
Så nu sitter jag här och äter en sandwich från Jimmy John's, tacka gud för det! Ska snart tvätta lite, plugga och sist men inte minst plugga.
:)

finally

Har skrivit 6 sidor nu, så jag är klar!!!! Bara finputsning kvar. Kyle skall få läsa igenom och kolla stavning och sånt, men det blir senare ikväll, men nu blir det raska steg till duschen:)
kram

stoooor dricka

Är tvungen att visa den stora drickan på Mc'donalds. Den ser inte så stor ut men den är stor. Knytnäven skulle vara nåt att jämföra med, men det blev i ärlighetens namn inte särskilt bra...

Lunch

har precis ätit lunch, på mc'donalds. VA, tänker ni. Men faktum är att det är minst lika nyttigt, om inte nyttigare än den maten vi får i matsalen som bokstavligt talat suger sönder och samman!
Jag köpte en dubbel cheeseburger, en mc'chicken, en small fries och en large pop för 4.19 dollar, ca 34 svenska enkronor. Inte konstigt att folk blir feta i det här landet! Jag tror knappt du får en mc'chicken hemma i sverige för 34 kronor...
Jaja, ville egentligen bara nämna det, nu ska jag återgå till arbetet. Har skrivit 4,5 sidor nu, inte så jättemycket kvar som tur är:)
pussilurkan

Söndag - plugga plugga plugga

Godmorgon!
Har precis vaknat och ätit lite frulle, så nu ska jag alldeles strax köra igång med pluggandet igen :-/ Som jag skrev förut är min förhoppning att jag skall kunna skriva klart de där 5 sidorna idag. Tentan skall inte vara inlämnad förrän på fredag, men jag har två prov till plus massa annat bös som jag behöver fixa, och då kan det vara skönt att ha en sak klar iallafall!
Kyle har match idag (reservs) så jag är för tillfället helt själv i rummet, kommer nog vara det ett par timmar till. Skickade en önskelista till min moder igårkväll, en bra önskelista! Jag är nöjd med den i år också;)
Skall mentalt förbereda mig på att plugga, det suger stor (?) men jag är så illa tvungen.
Ha't så jävligt!

Förlust :/

Kom precis hem från matchen. Förlust med 3-1 mot ett "sparka springa" lag. Dom spelade förbannat tråkigt, och vi var i ärlighetens namn mycket bättre. Tyvärr sätter vi inte våra chanser medan dom gör mål på två jättemisstag (ett av misstagen var jag högst inblandad i) samt en väldigt tveksam straff. Sånt är livet. Går vi vidare från konferansen kommer vi förmodligen möta dom igen, och då blir det hus i helvete kan jag meddela!
Skall snart lägga mig, jag har massa att göra imorgon! Har skrivit två, snart tre sidor av minst fem på min uppgift i sociologin. Skall fortsätta med den imorgon, och min plan eller snarare förhoppning är att skriva färdigt till den grad att bara finputsning återstår. Då kan jag lägga utan den uppgiften och fokusera på allt annat jag har nästa vecka:-/ När denna veckan är slut kommer jag känna mig väldigt duktig, detta är lätt det mest intensiva jag varit med om!
ska äta lite sen borsta tänderna. Säger godnatt nu eftersom jag inte kommer skriva mer idag. Imorgon skall jag skriva, det kan jag lova:-) Det blir en heldag framför datorn, och när du har en heldag framför datorn har du ofta många pauser;-)
Godnatt och dröm sweet dreams.

Snart match

Snart är det samling till match. Eller, det är två timmar dit men:P har pluggat hela dagen, gjort sociologi och skrivit snart tre av minst fem sidor, hoppas bli klar imorgon! Det borde jag bli om jag sitter hela dagen med endast matpauser emellan!
kroppen börjar så sakta bli återställd. Nu gäller det att äta upp sig igen och ta igen de förlorade kilona. En ny Indiana Jones film kanske; "Jakten på de förlorade kilona"...  hihi
Jaja, ska fortsätta plugga.
kraaaam

Frans officielt idag!

Godmorgon! Ska alldeles strax gå och äta, ville bara säga att Frans har dop idag. Frans blir alltså Frans idag, officielt! jag har gärna sett att han heter herkules i andranamn, men tyvärr kan inte jag bestämma det:/
Nytt inlägg kommer om en liten stund, nu måste jag äta och börja plugga tyvärr:/
kram

Var ska vi sova inatt?

Den frågan hade jag frågat Karin om vi varit hemma nu, saknar henne<3
har precis tränat lite, och ätit. Träningen gick bra, det var en väldigt lätt träning, och jag fick typ inte jobba alls ;) Jag har även ätit lite, tre skivor rostad bröd och en tallrik flingor. jag äter även "oyster crackers" nu, det är väldigt ljusa brödsmulor, typ. Kvällen idag består av att kolla lite på datorn, spela lite samt kanske prata lite med karin när hon kommer hem från jobbet. Ska försöka lägga mig tidigt idag för att vara utvilad inför matchen imorgon, en väldigt viktig match dessutom!
häjdå

Brandvarnare

Vi hade för en kvart sedan brandövning. Fy fan vad det lät. Lätt det högsta, mest irriterande ljud jag någonsin hört. Det lät ungefär som om du sätter ditt öra mot en polissiren, så högt lät det!
Har ätit igen, rostat bröd och flingor igen. Skall bara äta det idag, mest för att det är lätt för magen:) Nu ska jag försöka vila en liten stund innan jag skall försöka mig på att träna:)
kram

Ett prov avklarat!

Godmorgon alla underbara läsare (liiiiite ironi). Eller, klockan är väl halv fem borta i Sverige så det är väl god eftermiddag/tidig kväll;) Har precis skrivit klart mitt sociologiprov som jag inte pluggat till ett smack, och jag måste säga att det gick ganska bra för att inte ha pluggat!
Jag har ätit lite frukost också, två skivor rostat ljust, ljust bröd och en tallrik flingor, närmare bestämt coco pops. Jag är fortfarande hungrig som en tiger men jag varken vill eller vågar äta för mycket, utan jag tar så steg! Jag ska äta lunch idag också, där bjuds det på ljust, rostat bröd! Det är typ det enda jag vill/vågar äta, vill inte äta en massa röror med hår i som serveras dagligen, smakar apa!
Idag skall jag ta det lugnt och ladda inför match imorgon, den viktigaste matchen på hela året enligt Coach. Wheaton, som vi möter, är tydligen våra största rivaler och något som satan kom upp med, iallafall om du frågar folk på skolan;) Kvällen på lördag och hela Söndagen blir det däremot plugga i mängder. jag hade hoppats att jag kunnat åka ner downtown och bränna lite kosing men jag hinner helt enkelt inte det denna helgen heller!
Nu ska jag se på en film med Kyle, Transformers;)
Pussilurkan

english keybord

I have to type on english now cause I'm have an english keyword in front of me;)

i'm studying for the sociology test tomorrow but it can't be to hard, at least it doesn't feel that way which always is a good sign! my clothes is in the dryer right now, so I'm waiting for the dryer to be done. To kill some time I'm sitting at a computer and studying/look at the internet.

Byeeee

- 9 kilo

Om ni inte tror att jag gått ner ca 9 kilo så kolla på bilden (nej jag drar inte in magen, det är min putmage längst ner som putar ut något så förbannat, komplex). Höftbenet är väl framträdande, gillar inte!

föda för överlevare

Detta har hållt mig vid liv den sista veckan. Speciellt den längst till höger, desinfektionsgel. Ni kan inte ana hur ofta jag smörjer mig med det!

Vikten minskar!

God kväll allihopa! Har precis ätit lite kvällsmat, det blev två toast (vitt rostat bröd, enbart), lite youghurt och en tallrik coco pops.
Vägde mig tidigare idag, på order av läkarna. jag har gått ner nästan 10 kilo på en vecka:( Efter försäsongen så vägde jag runt 83-84 kilo, och nu väger jag mellan 75-76 kilo, helst sjukt! När jag väl kan äta utan att spy upp det igen skall jag jävlar i mig äta tills klockorna stannar. jag vill snabbt upp i min vanliga vikt. Då ska jag inte äta en massa snabbmat och sånt skit utan försöka äta så nyttigt som det går här borta, men det är inte helt enkelt!
Nu ska jag tvätta lite kläder som jag har under veckan, och plugga på provet jag har imorgon:)
Kram

Mat i magen gör dig glad för dagen

har precis ätit... eller ätit och ätit, fått i mig lite näring;) Jag åt nämligen nästan ingenting, vågar inte äta vanligt riktigt än. Vill liksom inte trycka ner mat för att sedan börja må dåligt igen och spy upp det med en gång. Sakta men säkert kör vi på!
Ska snart börja plugga så smått på provet tills imorgon, men jag tror att det går ganska bra ändå. Det är ju trots allt sociologi som jag har pluggat 1 år i Sverige redan, jag måste ju ha kunnat snappat upp något därifrån;)
jaja, ska försöka göra iordning lite på rummet också, det är inte direkt välstädat om man säger så^^

Jobbig helg

hej!
Eftersom jag har varit (och är) sjuk så har jag ju missat ganska många dagar i skolan, värdefulla dagar minst sagt! I helgen som kommer så skall jag enbart plugga, enbart! Vi har ju match på lördag, men både efter, innan och före skall jag plugga. Jag har två prov, en hemtenta och ett "miniprov" nästa vecka. Det ENDA som är positivt är att allt är i slutet av veckan så jag har några dagar på mig, men jag måste verkligen sätta igång och plugga. jag har även ett prov imorgon som jag inte ens har kollat på.
14 frågor rörande sociologi, och du måste svara på 10, varken mer eller mindre. Inga essäer till svar så det kommer förmodligen bara vara att memorera och skriva likt en skrivmaskin.
Nu ska jag försöka att äta lite med Kyle, han är snäll:)
Hejsvejs

9.50 am

Godmorgon. Som rubriken lyder är klockan morgon här. Ingen skola eller träning idag heller tyvärr. Nu får jag fan snart bli frisk, är rätt trött på att ligga i en 90-säng och inte göra nåt. Ska försöka plugga idag då vi har prov imorgon i sociologi, och jag har som sagt inte pluggat ett smack hittills :/ Får ta mig i kragen och göra det.
Nu ska jag duscha och tvätta kroppen ordentligt. Tjingeling

nu blir det sova

Kyle kom precis hem, och han spelar http://www.youtube.com/watch?v=ievjHzSB_ek på sitt xbox just nu. jag å andra sidanskall sova nu. Kom på att jag verkligen saknar svensk mat.
Godnatt

vill ha

Gud vad jag vill ha en stooooor påse lösgodis nu. Saknar...

Önskelista

Sitter här och har tråkigt. Tänkte därför skriva en önskelista, en seriös denna gång;
PS3 spel (assassin's creed brootherhood plus många andra)
Kaffebryggare
Kockkniv/knivar
Tallrikar
TV (42 tum, full hd)
kommer inte på mer nu:p önskelistan kommer säkert uppdateras kontinuerligt.
Hejdå

mörkt

Hej igen. Vaknade precis, och det börjar bli mörkt nu:P Lie konstigt/tråkigt att det börkjar bli mörkt kl 7 pm här, men vad kan man göra!?
Saknar att äta. Är sjukt hungrig. Hade jag ätit taco-bufféen på etage hade jag ätit dom ur huset, så hungrir. Jag hade kunnat sitta i kalsonger i delikatessdisken och äta upp varenda skinka och kycklinklubba. Det måste betyda att jag börjar bli frisk?

Ensam

Hej på er!
Kyle är på bortamact, samma match som jag egentligen skulle deltagit i om jag nu inte var sjuk. Känner mig iallafall såpass bra att jag kan skriva några inlägg, och jag börjar med detta.
Det har inte hänt mycket idag, jag har mest legat i sängen och kollat på datorn. Ibland är det bra att stream finns;)
jaja, ska vila lite (igen). Uppdatering kommer när jag vaknat igen:)
kram

sjuk en kväll i chicago

Har legat hela dagen och sovit/sett på simpson. Saknar karin och familj, speciellt när jag är sjuk i ett annat land:(
jaja, jag ska försöka duscha lite nu, och tänka på jul. Jag längtar så till julen, det är helt sjukt! Längtar att vakna när det (förhoppningsvis) är snö ute. Gå upp och sätta på kaffe och äta gröt. Sen inte göra något i ca tre timmar. Längtar tills vi äter all god mat, kaffe, skumtomtar, julgodis etcetera. Ska försöka få karin göra mycket julgodis i år, hon är så duktig på att baka!
Jaja, skall inte sitta här och kvällsdrömma, marsch iväg till duschen!
Kram

Virus...

Det är detta, virus som orsakar mitt tillstånd. Dom flyter omkring i min mage som öronmaneter med bazookas och ställer till med oreda. Jag fick tabletter som lungnar magen iallafall. Doktorn sa att jag skulle vila och dricka mycket, fast väldigt lite åt gången. jag fick även 8 st powerade av coach, har börjat dricka en men det kommer ta en stund innan den tar slut;)

Vad är det för fel!?

Vad är det som inte står rätt till inom mig? Detta är helt sjukt, har aldrig varit med om detta förut? Det blir ju knappast lättare av att jag är i Chicago, i ett rum flera hundra mil från alla :/
Nu ska jag gå till helwig och träffa en doktor.

jaha...

Då har man spytt igen, två gånger för att vara exakt. vafan är detta? Det är jobbigt som det är, måste jag bli fucking jävla dundersjuk också?

10-05-2010 - Tidig morgon

Godmorgon. Kl är 06.58 och jag har sovit vääääldigt dåligt inatt. Mår lite illa, mycket beror nog på att jag inte ätit frukost än:) Jag vaknade för en timme sen och kunde inte somna om, trots att jag var och är jättetrött. Jag bestämde mig för att gå och duscha, och jag stod nog i duschen en halvtimme eller nåt^^ Skönt som tusan kan jag meddela!
Min mage lever sitt egna lilla liv igen, och jag vet verkligen inte vad det beror på! Är och känner mig inte sjuk överhuvudtaget, men magen min har blivit hemsökt av något elakt:/ Funderar på att gå till en "drug store" efter skolan idag och köpa något som är lungnande för magen, får se vad som hinns med.
Nu hade jag tänkt att gå till dining hall och ta mig en låååång frukost, det är jag värd;)
tjingeling badring

bäddtajm

Ska gå och sova nu, tänkte bara lägga upp en bild på en gata alldeles i närheten av campus. Vackert eller?

Tiden går fort när du har något att göra

Så kan man summera min dag idag. Från kl 3 så har jag gjort saker heeeela tiden. Jag gick till athletic training kl 3 idag. Dom ville det för att kolla att allt var okej (puls m.m.). KL 4 så hade vi träning som varade till 6, efter det duschade jag och åt mat i matsalen. Jag/vi fick bokstavligt talat slänga in maten i truten för vi var tvungna att kolla på reservernas match som började kl 7. Den pågick till nu, och här sitter jag medan kl är över 9 pm.
Inget plugg idag, fast att jag måste plugga. Min hjärna kommer vara som köttfärssås blandat med hallonsaft när jag pluggat färdigt i slutet av denna vecka!
ber också om ursäkt för att det har varit snålt med bilder, iallafall med bilder härifrån. Jag lovar att jag skall försöka lägga in fler bilder!
kram

mitt hus

Min sommarstuga, eller det ska bli min sommarstuga om ett par år har jag tänkt;)

10-04-2010

Hemma från skolan. Skall snart äta och sedan börja plugga. Det kommer bli en hel del pluggande denna veckan, så förmodligen blir skrivandet här lidande. Jag ska dock försöka att skriva så ofta jag kan:)
Mår mycket bättre idag, skulle beskriva mig själv som 90% frisk^^ Skall ändå gå till läkaren vi har här på campus och prata med henne, mest för att kolla om hon vet vad det kan ha varit. OM ni undrar så börjar det bli liiiite kallare, framförallt på nätterna då det definitivt blir kallare, och bättre blir det inte av att sova själv:/
Ska göra iordning lite på rummet innan jag går och äter, undrar vad det bjuds på idag? Ost som vanligt kanske!?

ensam kväll

Ligger och ser på simpson (igen). Ska duscha (igen^^) och sedan lägga mig och kolla lite på datorn innan jag försöker nana. Det är jobbigt att sova själv när det är kallt på  nätterna:/
KRam och godnatt

Uppdatering

Uppdatering; Ser just nu på simpsons (stream) och skall om en halvtimme tvätta mina sängkläder en gång till!
kram!

:(:(

Och en kopp kaffe till hade inte heller varit fel...

:(

Detta hade inte varit fel att haft nu. En stoooor påse...

10-03-2010

Söndag igen, och jag mår relativt bra. Magen spökar fortfarande lite men inget jag dör av direkt. har inte sovit mycket i natt dock, och det beror nog på att jag sov hela dagen igår;) jag tvättade allt igår, men ska tvätta alla mina lakan igen mest för att vara säker. Min desinfektionsspray som jag fick av Marla har jag använt flitigt, och jag tror alla bakterier har fått sig en dos!
Vi har träning idag kl 11, jag ska gå dit men inte träna. Jag ska ta med kameran och försöka fota några kort på träningen lite senare:)

Ska snart duscha, ska bli skönt som tusan. Raka mig ska jag nog också göra, ser ut grottmänniska i fejjan!

Nyttig mat?

Med tanke på allt som har hänt mig dom sista dagarna tänkte jag vara väldigt noga. Jag håller på att tvätta just nu, och jag ska tvätta mer än någonsin idag. Jag har handsprit som jag tar heeeela tiden o.s.v. Jag tänkte också försöka äta nyttigt ett par dagar, men hur fan gör jag det här? Matsalen är stängd men serverar knappast nyttig mat. Runt omkring själva skolan finns mcdonalds, subway, Jimmy John's (som subway fast annat företag, smokey bears som är ett barbeque ställe, charocal delights som serverar allt mellan hamburgare, omelett etcetera. Det är med andra ord förbannat svårt att äta nyttig i USA, iallafall där jag för tillfället befinner mig:/

eftermiddag

Har sovit/sett på iron man 2. En bra film om du är sjuk då du lätt hänger med i handlingen även om du sover halva filmen (då handlingen är på dagisnivå).
Behöver egentligen göra en massa läxor. jag har två prov, en hemtenta och ett dataprojekt nästa vecka! Men samtidigt måste jag få vara sjuk också;)
Nu ska åter hoppa i sängen och vila lite.
Natti

njuuuut

Vad gillar ni hunken i svampfrisyr som läser Se&Hör?
Bara för att klargöra, det är mormors tidning och inte min. Min mormor har alltså köpt tidningen, inte jag.

Ledig lördag

Godmorgon! Ledig idag, skönt för jag mår inte super även om det blivit bättre sen igår. ska ligga i sängen hela dagen idag tänkte jag och inte göra nåt:) Jag fick bakteriedödande spray av marla (kyles moder) igår så jag har sprejat ned hela rummet:P Jag ska försöka att skriva en julklappslista i också. Julen närmar sig med stormsteg!
Om ni vill tycka synd om mig kan ni göra det på (+46)73-5699107.

Konstig dag

Idag har varit en väldigt konstig dag. Började med att magen krampade kl 11 am, efter det så började mitt huvud att värka och snurra runt. jag har spydde 6 gånger mellan kl 1 pm och kl 5 pm. gick till matchen. fick en massa piller av athletic trainers som gjorde allt möjligt med min kropp. Spelade första halvlek och spydde en gång. Spydde i halvtid. Spelade andra halvleken. Vi vann med 2-0 mot Elmhurst som tydligen skall vara ett av seriens bästa lag. Efter matchen la jag mig ned på plan helt utmattad. Fick en massa Powerrade och en sjuhelsikes massa tabletter av athletic trainers. Duschade efter matchen Gick hem, och nu sitter jag här. Snacka om en omtumlande dag.
Nu ska jag försöka sova. Min karin svarar inte på sms eller när jag ringer, hon sover förmodligen:)
Godnatt, återkommer imorgon. Kram

Fredag - matchdag

Idag mår jag bättre, men min mage gör fortfarande förbannat ont. Vet inte vad det är, kanske magcancer eller maskar som äter upp mina organ.
Vi har match idag, och jag kommer spela oavsett hur jag mår. Mår inte super kan jag bara meddela.
Nu ska jag försöka vila och äta lite.

nattinatti

nu ska jag också sova, eller försöka. Det har varit en jobbig dag med tanke hur jag mått, fast nu mår jag mycet bättre:) Det enda som fortfarande stör mig är att jag har nåt i bröstet som jag inte kan hosta upp. Som om någon har kört ner en salt pinne (estrella, inte OLW) i halsen på mig.
Godnatt.

Taco Bell

Sorry jesper, du kan inte äta detta som typ allt annat här borta, men guuuuud så gott det är:D

amerikanska painkillers...

är väldigt bra! Jag fick två stycken helt andra tabletter av coach tidigare idag, och gissa om dom har givit effekt! Stora som stolspiller svalde jag dom någon gång mellan 5-6 pm, alltså runt 12-1 svenskt tid, och gissa om dom har hjälpt! Allt är som bortblåst! Jag känner mig mycket piggare, krampen i magen är borta och huvudvärken har flytt.
Nu väntar jag på att Kyle ska komma hem så vi kan spela lite;)

RSS 2.0